Suvi Laukkanen

Olen Suvi Laukkanen, Jot Harpreet Kaur. Opetan Kehräämöllä äiti-vauvajoogaa ja kundaliinijoogaa Yogi Bhajanin opetusten mukaan. Lisäksi tarjoan Kehräämön Hoitohuoneella SFT-energiahoitoja ja voimaeläimiin liittyviä palveluja.

Itselleni jooga on elämäntapa ja kahden pienen lapsen vanhempana olen elävä esimerkki siitä, että jooga sopii kaikille, kaikkiin elämänvaiheisiin. Oppilaani ovat kuvailleet minua sydämelliseksi, myötätuntoiseksi ja kärsivälliseksi. Annan jokaiselle tilaa olla oma itsensä, kuuntelen ja kannustan.
 
Kundaliinijoogaan tutustuin vuonna 2018, kokeiltuani lukuisia eri joogalajeja 10 vuoden ajan. Kaikista niistä tuntui kuitenkin puuttuvan jotain. Ensimmäisen kundaliinijoogatunnin aikana koin tulleeni kotiin ja löytäneeni vihdoin oman joogalajini. Kundaliinijoogasta löytyy apu kaikkiin elämän haasteisiin ja ongelmiin. Jotkut liikkeistä ovat erikoisempia ja saavat nauramaan. Se on hyvä muistutus siitä, että elämää, kuten ei joogaakaan, kannata ottaa liian vakavasti. Aloitin kundaliinijoogaohjaajan opinnot Yoga Lafontainen vetämänä vuonna 2021 ja valmistun vuonna 2022. Vuonna 2012 olen valmistunut kieltenopettajaksi, joten opettajuus on minussa vahvana. Odotan innolla, että pääsen jakamaan kundaliinijoogan oppeja ja viisauksia eteenpäin.
 
Nykyaika on monella lailla stressaavaa ja kundaliinijooga auttaa kehoa toipumaan stressistä nopeammin ja tehokkaammin.  Kundaliinijooga ja sen tekniikat on suunniteltu aivan tavallisen ihmisen tarpeisiin ja jo kolmessa minuutissa saa ihmeitä aikaan. Mielestäni jokaisen olisi hyvä pyhittää päivittäin edes kolme minuuttia omalle hyvinvoinnilleen, sillä pitämällä huolta itsestämme, on meillä enemmän annettavaa myös muille.
 
Etenkin äitien ja isien hyvinvointi on sydäntäni lähellä, sillä vanhemmat ovat erityisen kovilla ruuhkavuosien ja nykyisen informaatiotulvan keskellä. Lapset koettelevat ja kasvattavat meitä ja kundaliinijooga on erinomainen tuki vanhemmuuden kasvukipuihin. 
 
Kundaliinijoogan lisäksi olen opiskellut raskauden jälkeisen joogan ohjaamista (20h) sekä äiti-vauva joogan (15h) ohjaamista Arhanta Yoga Academyssa. Tarjoan Kehräämöllä myös SFT-energiahoitoja. Solar Fusion Treatment (SFT) on energiahoitotekniikka, joka sisältää useita eri energialaatuja, myös Reiki Master-tason energiaa. SFT-energian spiraalimainen, eteenpäin työntyvä liike tehostaa hoidon vaikutusta. Hoidot teen intuitiivisesti ja yhteistyössä voimaeläinten kanssa. Halutessasi energiahoitoon voidaan yhdistää myös rumpuhoito. Hoidon jälkeen saat myös tietoa voimaeläimistäsi. Teen myös erillisiä voimaeläintulkintoja. Eläimet ja luonto ovat aina olleet sydäntäni lähellä. Minulle on aina yhtä suuri ilo saattaa ihminen yhteyteen voimaeläintensä, ja täten oman sisäisen voimansa, kanssa.
 
IG: my_spirit_animal_pals
kotisivut: myspiritanimalpals.com (valmistuvat vuoden 2022 aikana)
Sulje Menu