Teija Enoranta

Joogaterapiassa saat yksilövastaanotolla tarpeisiisi sopivan jooga- ja meditaatio-ohjelman. Hyötyäksesi joogaterapiasta sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta joogasta tai meditaatiosta. Joogaterpaia sopii hyvin myös liikuntakammoiselle tai liikuntarajoitteiselle. Harjoitus laaditaan aina sinun tilanteesi mukaan. Muutaman tapaamiskerran jaksossa tarpeesi kartoitetaan, ja saat oman joogaohjelman, joka käydään läpi niin, että voit jatkaa harjoitusta itsenäisesti.

Joogaterapiasta löydät tehokkaita ja kokonaisvaltaisia menetelmiä kehon ja mielen kriisien kohdatessa. Tehokkaita ohjelmia hoitojen tueksi ja toipumiseen löytyy mm. sydän- ja verisuonitautipotilaille ja -kuntoutujille sekä syöpäpotilaille ja -kuntoutujille.

Apua joogaterapiasta on saatu myös monenlaisissa kiputiloissa (esimerkiksi fibromyalgia ja krooninen migreeni), ahdistuksessa ja masennuksessa, stressiperäisissä häiriöissä ja unihäiriöiden hoidossa, riippuvuuksien hoidossa ja syömishäiriöissä.

Käytän joogaterapiassa sekä kundaliinijoogan kriyoja ja meditaatiota että klassista joogaterapiaa ja Nischala Joy Devin ja Dean Ornishin kehittämää Yoga of the Heart ® -sydänjoogaharjoitusta.

Lisätiedot ja ajanvaraukset: teija.enoranta@varuna.fi

Sulje Menu