Markus Savander

 

Tarjoan apua ja tukea henkisen kasvun kysymyksiin ja haasteisiin sekä ohjausta psykologisiin pulmiin. Olen koulutukseltani psykologi, joogaopettaja (sekä tuleva tantrinen elämänvalmentaja) ja itse käynyt pitkään läpi henkisen heräämisen ja kasvun prosessia.  Olen harjoittanut erilaisia meditaation muotoja, joogannut ja harjoittanut tantraa sekä tutustunut laaja-alaisesti niin itäisiin filosofioihin kuin länsimaiseen psykologiaankin. Olen kohdannut monia vaikeita solmukohtia itsessäni ja keskustellut satojen erilaisten ihmisten kanssa asiakastyössä, jotka kaikki rikastuttavat ymmärrystäni ihmisen psyykestä.

 
Kysy lisää tai varaa ilmainen 30 minuutin skype-/ tai puhelinkonsultaatio: markus.savander@varuna.fi
 
Hyödyt valmennuksesta, mikäli olet henkisen kasvun tiestä kiinnostunut tai mikäli sinulla on tällä hetkellä elämässäsi yksi tai useampi seuraavista pulmista:”
  • Masennus
  • Ahdistus
  • Työuupumus
  • Ihmissuhde- ja vuorovaikutusongelmat
  • Elämänkriisi
  • Kipu
 Yksilövastaanotto koostuu keskustelusta, meditaatio-ohjauksesta (lähinnä mindfulness-ohjelmissa käytettyjä meditaatioita) ja sisältää tarvittaessa muitakin menetelmiä esim. kehollista tunnetyöskentelyä, tunnelukkojen käsittelyä tai arvojen kartoitusta. Voit varata yksittäisen tapaamisen tai kolmen tai viiden tapaamisen valmennuspaketin. Pidemmissä valmennuksissa yhteydenpito sähköpostitse kuuluu hintaan.
 
Tässä asiakkaiden palautteita valmennuksesta:
 

“Varasin valmennuspaketin Markukselta sillä ajatuksella, että haluaisin oppia hyödyntämään meditaatiota oman hyvinvointini tukena. Alustavan puhelinkeskustelun perusteella jäi jo tunne, että mahdollisesti tulenkin saamaan tästä itselleni paljon enemmän, kuin ainoastaan meditaatio-oppeja. Jokaisen tapaamisen jälkeen tuntui, että ymmärrän itseäni hieman paremmin. Markus onnistui valmennuksen aikana luomaan nopeasti luottamuksellisen suhteen ja tarjoamaan jatkumoa sekä tärkeitä työkaluja asioiden omatoimiseen käsittelyyn. Meditaatioäänitteet ovat olleet kovassa käytössä ja koen, että olen saanut niistä itselleni paljon voimaa. Koin Markuksen valmennuksen niin hyödyllisenä ja voimaannuttavana, että päädyin jatkamaan uuden valmennuksen parissa.” 

“Markus is a true professional. His counselling sessions provide a safe space and genuine support. He has taught me to identify, accept and manage my emotions. Under his guidance I have learnt to reconnect with my true self and stay focused. Mindfulness and meditation practices have been an essential part of our therapy. They are now my main helping tools in life, which is full of bumps and surprises. I am really happy with the results Markus has helped me achieve.”

Kysy lisää tai varaa ilmainen 30 minuutin skype-/ tai puhelinkonsultaatio: markus.savander@varuna.fi

 1x75min

Sisältää ohjatun meditaatioharjoituksen, tarpeen mukaan kehollista tunnetyöskentelyä, psykologista neuvontaa ja ohjausta.

Hinta 99e

3x75min

Meditaatioharjoitukseen ohjaaminen, kehollista tunnetyöskentelyä, tunnelukkojen käsittelyä, psykologista neuvontaa ja ohjausta.

Hinta 279e

5x75min

Meditaatiorutiiniin ohjaaminen, kehollista tunnetyöskentelyä, tunnelukkojen käsittelyä, arvojen kartoittamista ja niiden mukaiseen elämään ohjaamista, psykologista neuvontaa ja ohjausta

Hinta 429e

Huom. Nämä sisällöt ovat suuntaa-antavia. Valmennuksen tarkka sisältö muotoutuu asiakkaan tarpeiden mukaan.

Varaa valmennus tai kysy lisää: Markus Savander@varuna.fi.

Sulje Menu