Stressin poistoa meditaatio hoidolla

Stressin poistoa meditaatio hoidolla

Mikä on Meditative Healing ™ syvärentoutusmenetelmä?

Mitä tehdä kun ei pysty rentoutumaan ja kaikki keinot on jo kokeiltu?

Kuinka poistaa stressiä tehokkaasti? Miten lähteä tasapainottamaan omaa elämää kaaoksesta kohti selkeyttä? Miten edetä, kun tuntuu, että oma meditaatio tai joogaharjoitus junnaa paikallaan? Ihan kuin iso muuri olisi tiellä eikä siitä pääse mitenkään läpi? Meditative Healing™ on syvärentoutus menetelmä, joka perustuu joogaan, meditaatio tekniikoihin, ayurvediseen tietoon ja modernin psykologian keinoihin. Se voi auttaa luomaan syvempää tasapainoa omaan olemukseen.

Mitä on Meditative Healing?

Meditative healing™ tapahtuu syvän rentoutumisen avulla, missä hoidon aikana laskeudutaan meditatiiviseen tilaan. Hoidossa oleva rentoutuu eikä mitään tekemistä vaadita. Meditatiivisessa hoidossa hoitaja ohjaa tilan meditaatioon, joka auttaa poistamaan stressiä, jännitystä sekä kehon ja mielen epätasapainotiloja palauttamalla homeostasian, minkä avulla kehon oma paranemismekanismi käynnistyy.

Miten se toimii?

Meditaatio saatetaan käsittää yksilölliseksi syventymisprosessiksi, jota se onkin. Kuitenkin joogisesti samanaikaisesti nähdään, että kaikki olemme yhtä ja samaa saman alkulähteen ilmentymää, energiaa, joka on jatkuvassa vuorovaikutuksessa kaikkeuden kanssa. Muutos jossain aiheuttaa muutoksen myös muualla. Ryhmämeditaatiossa saamme tukea toistemme energioista ja voimme yhdessä saavuttaa laajemman tietoisuudentilan ja syvemmän tasapainon, sekä samalla muutoksen myös muualla elämässämme. Tähän ajatukseen Meditative Healing ™ myös pohjaa, meditaatio ei ole suljettu prosessi vaan olemme jatkuvassa avoimessa vuorovaikutuksessa toistemme kanssa.

Mitä minulle tapahtui?

Päätin itse aloittaa Meditative Healing ™ koulutuksen viime vuoden loppupuolella. Olin itse pitkään kokenut kehollisia kiputiloja, useiden vuosien joogaharjoituksista sekä monista muutoksista huolimatta. Kehon- ja mielen hyvinvointi oli kokenut ihan valtavan muutoksen siitä, kuinka paljon kipuja koin ennen joogan aloittamista. Ihmisillä saattaa olla käsitys, että joogaopettajat ovat täysin ongelmattomia. Todellisuus kuitenkin on, että myös me olemme matkalla oppimassa itsestämme ja elämästä koko elämän mittaisen matkan. Aina opimme jotain uutta. Itselleni Meditative Healing™ koulutus oli todella vapauttava kokemus, puoli vuotta kestäneen koulutuksen aikana, rentouduin paremmin kuin koskaan. Rentoutumisen myötä aloin oivaltamaan syvästi, mitkä olivat isoimmat haasteeni, joita kehoni kovasti yritti viestiä. Tunsin ja koin kuinka keho ja mieli ovat vahvasti yhteydessä toisiinsa, ja kuinka tietyt aiemmin tiedostamattomat mallit loivat myös kehollisia kokemuksia. Meditative healing™ tekniikan myötä oma meditaationi on syventynyt, keho ja mieli ovat alkaneet asettua uuteen syvempään tasapainontilaan. Oppiessa jotain, sen mielellään haluaa jakaa myös muille, sen vuoksi teen hoitoja Kehräämöllä vaihtelevina aikoina.

Mistä Meditative Healing™ tulee?

Meditative healing™ menetelmä on kundaliinijoogan pääjärjestön KRI:n hyväksymä erikoiskoulutus ja se on jatkokehitetty muoto perinteisestä Sat Nam Rasayan® rentoutusmenetelmästä. Tämä menetelmä on myös meditatiivinen syvärentoutus menetelmä ja siihen verrattuna Meditative healing™ käyttää tarkempia meditaation syventämis- ja tasapainottamismenetelmiä laajemman harmonian saavuttamiseksi. Sat Nam Rasayan® voit lukea lisää täältä.

Meditative healing™ menetelmän on kehittänyt Jivan Mukta, joka kouluttaa hoitajia 1 ja 2 tasoilla. Hän on itse kundaliinijooga opettaja 1 ja 2 tason koulutuksissa, sekä toimii mentori ohjaajana kundaliinijoogaopettaja koulutuksen 3 tasolla. Opiskeltuaan itse Sat Nam Rasayan® tekniikan hän oman syvän meditaatio prosessin myötä lähti kehittämään Meditative healing™ menetelmää. Lue lisää Meditative healing™ menetelmästä Jivanin sivuilta.  Jivan Mukta on jakanut Meditative Healing ™ hoitoja vuodesta 2007 lähtien, ja kouluttanut Meditative healing™ hoitajia 2012 vuodesta alkaen

Aikoja Meditative Healing ™ -hoitoihin löydät ajanvarauskalenteristamme. Muina aikoina Meditative Healing™ aikoja voi myös tiedustella Sanjalta: sanja.romppainen@kehraamo.fi . Sanjan hoitoaikoja on saatavilla jokaisena viikonpäivänä vaihtelevin ajoin. Lue lisää täältä. Tarkemmin voit tutustua Sanjaan täällä.

Meditative healing™ auttaa:

  • Sairauksien ennaltaehkäisyssä (tehostamalla homeostaasia ja vähentämällä stressin negatiivisia vaikutuksia tunteiden, mielen ja kehon tasolla)
  • Auttaa selviytymään sairauksista (auttamalla terveyden ja elinvoimaisuuden uudelleen rakentamista)
  • Kehittää tietoisuutta (rikastuttamalla elämän kokemista ja auttamalla kehittämään huomaavaista elämäntapaa)

Meditative healing™ hoitoaikoja voi varata ottamalla yhteyttä:

sanja.romppainen@kehraamo.fi

Sulje Menu