Tutustu opettajiimme

Elsimaria Kalliosalo

" Intohimoni on yhteisöllisyyttä ja riemua ilmentävät tapahtumatuotannot, kestävä voimaantuminen, vapaa esittävä taide, vapaa tanssi sekä henkinen kasvu. Joogaohjaajan koulutuksen sain Intiassa vuonna 2016. Sen jälkeen olen ohjannut satunnaisesti erilaisia työpajoja liittyen pääasiassa joogaan ja vapaaseen tanssiin. 
.”

Markus Savander

"Olen Markus, psykologi, mindfulness-ohjaaja, joogaopettaja ja tuleva Tantric Life Coach. Työkokemukseni työterveyshuollon ja kuntoutuksen aloilla, jooga- ja meditaatioharjoitukseni sekä filosofiaharrastukseni yhdistyvät minussa siten, että painotan ihmisen elämäntaidon kehittymisessä ja psyykkisessä hyvinvoinnissa, itsetutkiskelun, rauhoittumisen ja mitääntekemättömyyden taitoja.”

Miia Rautio

"Olen Miia, jooga- ja hyvinvointiohjaaja, intohimoinen maailmanmatkaaja ja elämän löytöretkeilijä. Löysin joogan - tai ehkä ennemminkin jooga löysi minut - lopulta onnekkaaksi kääntyneen onnettomuuden kautta vuonna 2013. ”

Sanja Romppainen

"Olen ohjannut kundaliinijoogaa Tampereen alueella vuoden 2017 alusta lähtien. Kundaliinijoogan myötä joogasta on tullut itselleni kokonaisvaltaisesti elämäntapa.”

Teija Enoranta

"Olen Teija Enoranta (Shabad Deep Kaur), päätoiminen kundaliinijoogan ja Integral-joogan opettaja vuodesta 2010. Opetan kundaliinijoogaa Yogi Bhajanin opetusten mukaan®, Integral-joogaa®, äitiysjoogaa, meditaatiota ja annan yksilöohjausta terapaeuttisen joogan menetelmiä hyödyntäen.”

Regina Rischan-Fickler

"Olen Regina Rischan-Fickler, psykologi ja KRI:n sertifioiman koulutuksen käynyt kundaliinijoogaopettaja. Opiskelin kundaliinijoogaopettajaksi Ottawassa, Kanadassa kansainvälisessä opettajakoulutuksessa, "

Sulje Menu