Tutustu opettajiimme

Teija Enoranta

"Olen Teija Enoranta (Shabad Deep Kaur), päätoiminen kundaliinijoogan ja Integral-joogan opettaja vuodesta 2010. Opetan kundaliinijoogaa Yogi Bhajanin opetusten mukaan®, Integral-joogaa®, äitiysjoogaa, meditaatiota ja annan yksilöohjausta terapaeuttisen joogan menetelmiä hyödyntäen.”

Markus Savander

"Olen Markus, psykologi, mindfulness-ohjaaja, joogaopettaja ja tuleva Tantric Life Coach. Työkokemukseni työterveyshuollon ja kuntoutuksen aloilla, jooga- ja meditaatioharjoitukseni sekä filosofiaharrastukseni yhdistyvät minussa siten, että painotan ihmisen elämäntaidon kehittymisessä ja psyykkisessä hyvinvoinnissa, itsetutkiskelun, rauhoittumisen ja mitääntekemättömyyden taitoja.”

Miia Rautio

"Olen Miia, jooga- ja hyvinvointiohjaaja, intohimoinen maailmanmatkaaja ja elämän löytöretkeilijä. Löysin joogan - tai ehkä ennemminkin jooga löysi minut - lopulta onnekkaaksi kääntyneen onnettomuuden kautta vuonna 2013. ”

Janita Seppälä

"Olen Janita, tantrinen elämäntaitovalmentaja, työpajaohjaaja, piirien pitäjä ja intuitiivinen kehohoitaja. Vuodesta 2012 olen tehnyt tietoista itsetutkiskelun matkaa, kerännyt kokemusta ja osaamista monista erilaisista työskentelytavoista, jotka tukevat ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia."

Suvi Laukkanen

"Olen Suvi Laukkanen (Jot Harpreet) ja opetan Kehräämöllä äiti-vauvajoogaa ja kundaliinijoogaa Yogi Bhajanin opetusten mukaan. Tarjoan Kehräämön Hoitohuoneella SFT-energiahoitoja ja voimaeläimiin liittyviä palveluja. Itselleni jooga on elämäntapa ja kahden pienen lapsen vanhempana olen elävä esimerkki siitä, että jooga sopii kaikille, kaikkiin elämänvaiheisiin!"

Tanja Mäkynen

"Olen Tanja, Sundri Sevak, Vinyasa Flow-, Yin- ja Kundaliinijoogaopettaja. Olen ohjannut joogaa vuodesta 2015 alkaen. Jooga on minulle elämäntapa ja kokonainen elämänfilosofia, josta olen saanut paljon apua ja tukea arkeeni."

Sulje Menu