Tutustu opettajiimme

Teija Enoranta

"Olen Teija Enoranta (Shabad Deep Kaur), päätoiminen kundaliinijoogan ja Integral-joogan opettaja vuodesta 2010. Opetan kundaliinijoogaa Yogi Bhajanin opetusten mukaan®, Integral-joogaa®, äitiysjoogaa, meditaatiota ja annan yksilöohjausta terapaeuttisen joogan menetelmiä hyödyntäen.”

Markus Savander

"Olen Markus, psykologi, mindfulness-ohjaaja, joogaopettaja ja tuleva Tantric Life Coach. Työkokemukseni työterveyshuollon ja kuntoutuksen aloilla, jooga- ja meditaatioharjoitukseni sekä filosofiaharrastukseni yhdistyvät minussa siten, että painotan ihmisen elämäntaidon kehittymisessä ja psyykkisessä hyvinvoinnissa, itsetutkiskelun, rauhoittumisen ja mitääntekemättömyyden taitoja.”

Miia Rautio

"Olen Miia, jooga- ja hyvinvointiohjaaja, intohimoinen maailmanmatkaaja ja elämän löytöretkeilijä. Löysin joogan - tai ehkä ennemminkin jooga löysi minut - lopulta onnekkaaksi kääntyneen onnettomuuden kautta vuonna 2013. ”

Sanja Romppainen

"Olen ohjannut kundaliinijoogaa Tampereen alueella vuoden 2017 alusta lähtien. Kundaliinijoogan myötä joogasta on tullut itselleni kokonaisvaltaisesti elämäntapa.”

Sulje Menu