Tutustu opettajiimme

Kirsi Kunwar

"Aloitin joogapolkuni Astangalla, mistä jatkoin Kundaliinijoogan kautta Integral Yoga®Hathan ja Yin-joogan pariin, joista tuli minun joogakotini.”

Miia Rautio

"Olen Miia, 30-vuotias jooga- ja hyvinvointiohjaaja, intohimoinen maailmanmatkaaja ja elämän löytöretkeilijä. Löysin joogan - tai ehkä ennemminkin jooga löysi minut - lopulta onnekkaaksi kääntyneen onnettomuuden kautta vuonna 2013. ”

Markus Savander

"Olen Markus, 33-vuotias psykologi ja kouluttaja. Työkokemukseni työterveyshuollon ja kuntoutuksen aloilla, jooga- ja meditaatioharjoitukseni sekä filosofiaharrastukseni yhdistyvät minussa siten, että painotan ihmisen elämäntaidon kehittymisessä ja psyykkisessä hyvinvoinnissa, itsetutkiskelun, rauhoittumisen ja mitääntekemättömyyden taitoja.”

Sanja Romppainen

"Olen ohjannut kundaliinijoogaa Tampereen alueella vuoden 2017 alusta lähtien. Kundaliinijoogan myötä joogasta on tullut itselleni kokonaisvaltaisesti elämäntapa.”

Teija Enoranta

"Olen Teija Enoranta (Shabad Deep Kaur), päätoiminen kundaliinijoogan ja Integral-joogan opettaja vuodesta 2010. Opetan kundaliinijoogaa Yogi Bhajanin opetusten mukaan®, Integral-joogaa®, äitiysjoogaa, meditaatiota ja annan yksilöohjausta terapaeuttisen joogan menetelmiä hyödyntäen.”

Tuija Koivunen

"Joogan aloittaminen ei ollut minulle vapaaehtoista, vaan hakeuduin joogatunneille vasta kun selkäongelmani eivät enää antaneet muuta vaihtoehtoa. Tiedän siis kokemuksesta, millaista on joogata fyysisten rajoitteiden kanssa. Tiedän myös, miten joogan harjoittaminen voi rajoitteisiin vaikuttaa.”

Sulje Menu