Elsimaria Kalliosalo

"Olen suurten linjojen pohdiskelija ja manifestoija, elämänkierrosta ammentava ja innostuva uuden ajan ajattelija, vapaan liikkeen, kulttuurin ja tanssin lähettiläs, joka on vuosien varrella rakastanut elämää niin koto-Suomessa kuin maailmallakin”

 
Intohimoni on yhteisöllisyyttä ja riemua ilmentävät tapahtumatuotannot, kestävä voimaantuminen, vapaa esittävä taide, vapaa tanssi sekä henkinen kasvu. Joogaohjaajan koulutuksen sain Intiassa vuonna 2016. Sen jälkeen olen ohjannut satunnaisesti erilaisia työpajoja liittyen pääasiassa joogaan ja vapaaseen tanssiin. 

 
Ohjatessani sekoitan mielelläni eri koulukuntien ja taiteiden tyylejä sekä pyrin pitämään virtauksen vapaana niin liikkeessä kuin ohjaamisessani. 
Tunneillani kaikki ovat tasa-arvoisia oppilaita ohjaaja mukaan lukien – kannustan ja ohjaan sisäisen äänen ja voiman löytämiseen sekä kuunteluun.  Suurin opettajamme löytyy sisimmästämme: tervetuloa tunneilleni ottamaan hetki sinulle itsellesi!

 
Kehräämöllä vuodesta 2021 alkaen sujahtelen ohjaajan saappaisiin Lempeän joogan muodossa kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja torstaisin. 
 

Tällä hetkellä eniten kiinnostaa häpeästä vapautuminen, vapaan liikkeen ohjaaminen ja ilmentäminen sekä olemassaolon ihmettely ja fiilistely kokonaisvaltaisesti. Kehräämön lisäksi vaikutan Nokian Tehdas 108 luovassa keskuksessa innovaattorina ja tapahtumatuottajana.
Sulje Menu