Janita Seppälä

Tantric Life Coach, kehohoitaja, tantratyöpajaohjaaja.

Rakastan kehollista työskentelyä yksin ja ryhmässä. Kehon kautta pääsen kuorimaan kerroksia kohti lempeyttä ja tyytyväisyyttä, mielentilaan jossa on helpompi antaa elämän virrata. Rohkaisen työlläni asiakkaita tutkimaan häpeää, tyytymättömyyttä, omia varjoja ja solmuja vapautuakseen olemaan autenttisia ja näkyviä sellaisina kuin ovat. En kaihda vaikeista asioista puhumista, suhtaudun hyväksyen, tuomitsemattomasti ja lempeästi mielen haasteisiin ja traumoihin. Kaikki saa näkyä ja kuulua niin työpajoissa, valmennuksessa kuin hoitopöydälläkin.

Tantraan tutustumisen aloitin 2014 erilaisia työpajoja tutkien halussani tutustua yhä syvemmin itseeni ja siihen, mitä aidosti elämältäni haluan. Pian ymmärsin erilaisten kurssien myötä haluavani tarjota tätä mielen ja kehon tasapainon löytämisen matkaa myös muille, josta alkoi tutustuminen omaan tantraohjaajuuteen. Kävin Wild Heart Transformation kurssin 2019-2020, jota seurasi saman järjestäjän Tantric Life Coach -koulutus seuraavana syksynä ja josta valmistuin kesällä 2021. Koulutus innosti minua jatkamaan opintojani de-armouringhoitajakoulutukseen, josta valmistun vuonna 2022.

Tällä hetkellä tarjoamani intuitiivinen hieronta on yhdistelmä oman kehon kautta oppimiani hierontatekniikoita ja energiahoitoa, turvallista ja rakkaudellista tilanpitoa unohtamatta. Hoitoni on kehoa kuunteleva, tunnetukoksia purkava ja stressiä lievittävä kokonaisvaltainen rentoutumisen kokemus. Jokainen hoito on yksilöllinen ja sillä pyritään avaamaan fyysisiä jännityksiä sekä niiden kautta mahdollisia kehoon varastoituneita tunteita. Oma tarpeesi ja intentiosi määrittää hoidon syvyyttä, voit tulla vain rentoutumaan tai purkamaan syvempiä kehomielen tukoksia.

Tantrisessa elämäntaitovalmennuksessa olemme läsnä hetkessä ja kehossa. Valmennuksessa luon turvan hyväksynnällä ja lempeydellä tuoden tietoisuuden tunnekehoyhteyteen, tunneilmaisuun ja oman sisäisen kokemuksen sanoittamiseen. Käytän valmennuksessa tarvittaessa kehollisia tantrisia harjoituksia, meditaatioita ja NLP-tekniikoita. Valmennus voi tukea syvempää itsetutkistelua liittyen elämäsi solmukohtiin, seksuaalisuuteen, ihmissuhteisiin, oman voiman vahvistamiseen ja keholliseen vapautumiseen. Valmennus ja kehohoito yhdistettynä voivat antaa syvemmän tutkimusmatkan mielen ja kehon vapautumiseen. Kysy tästä lisää, jos kiinnostuit!

Tarjoan myös yksityisiä tantratyöpajoja ryhmille ja pareille.

Lisää minusta löydät täältä: 
www.sieluntuli.fi
https://www.instagram.com/sielun_tuli/
https://www.facebook.com/sieluntuli

Sulje Menu