Sanja Romppainen (Shant Ajeet Kaur)

KRI sertifioitu 1. tason kundaliinijooga ohjaaja, Meditative Healing harjoittaja, 2 & 3 tason kundaliinijooga opettaja opiskelija

Olen opettanut kundaliinijoogaa Tampereen alueella vuoden 2017 alusta lähtien (KRI sertifioitu kundaliinijooga ohjaaja vuodesta 2018). Kundaliinijooga tuli elämääni vuonna 2015. Sitä ennen tutustuin muihin jooga muotoihin, mutta tavatessani kundaliinijoogan jooga muuttui nopeasti harrastuksesta elämäntavaksi sekä elämän ikäiseksi oppimiseksi. Oppiminen jatkuu edelleen kundaliinijoogan 2 ja 3 tason koulutuksessa. Kundaliinijoogan tarjoamat monipuoliset harjoitukset ovat tuoneet elämääni paljon rakkautta, rauhaa, tasapainoa ja syvempää merkityksellisyyttä sen vuoksi ilolla jaan näitä opetuksia muillekin. Kundaliinijooga on hyvin käytännönläheinen harjoitus, joka avulla voi löytää rauhaa ja tasapainoa vaihtuviin elämäntilanteisiin.

Tapani ohjata on lempeä ja rauhallinen, mutta samalla kannustan läsnäolon kautta haastamaan omaa kehoa ja mieltä paremman tasapainon löytämiseksi. Tunteja järjestän ryhmätunteina ja yksilöohjauksina sekä pidän säännöllisesti erilaisia kursseja pohjautuen kundaliinijoogaharjoituksiin. Keväällä 2020 valmistuin Meditative healing hoitajaksi, jonka teknologia pohjaa kundaliinijooga harjoituksiin. Meditative healing hoitojen lisäksi teen äänimaljarentoutus hoitoja yksilöille ja ryhmille.  Tutustu  Meditative healing™  hoitoon ja äänimaljarentoutukseen.

Sanjan ohjaamat viikottaiset tunnit Kehräämölllä ( alkaen 3.8.2021)

  • Kundaliinijoogaa torstaisin klo 10.00-11.30 (myös zoom verkkotilassa)

Varaa tunti.


Tutustu Sanjan palveluihin paremmin: 

Nettisivut: Kundaliinijoogashant

Facebook: kundaliiniyogashant

Instagram: kundaliiniyogashant

Sulje Menu