Teija Enoranta (Shabad Deep Kaur)

Kundaliinijoogaopettaja, Integral Yoga®Hatha-opettaja, joogaterapeutti, kirjailija

Olen Teija Enoranta (Shabad Deep Kaur), päätoiminen kundaliinijoogan ja Integral-joogan opettaja vuodesta 2010. Olen opiskellut kundaliinijoogaopettajaksi Yhdysvalloissa, Guru Ram Das Ashramissa, joka on Yogi Bhajanin perustama, ja Integral-joogan 1- ja 2-tason opettajaksi Rowan Cobellin, Paola Fainin ja Swami Asokanandan opetuksessa.

Opetan kundaliinijoogaa Yogi Bhajanin opetusten mukaan®, Integral-joogaa®, äitiysjoogaa, meditaatiota ja annan yksilöohjausta terapeuttisen joogan menetelmiä hyödyntäen. Äänivärähtely ja musiikki ovat mukana kaikessa työssäni, joogatuntien lisäksi myös kirtaneissa, meditaatioissa ja gongisessioissa.

Yksilöohjauksessa käytän terapeuttisen, hoitavan joogan lisäksi myös kundaliinijoogan ikiaikaisten kriyojen parantavaa voimaa ja gongin äänivärähtelyä. Olen opiskellut myös sydänjoogan ohjaajaksi Nischala Joy Devin ohjauksessa Yoga of the Heart® -ohjelmassa.

Viikkotuntien, retriittien ja työpajojen lisäksi voit pyytää oman harjoituksen syventämään joogaharrastustasi tai selventämään kulloistakin elämänvaihettasi. Retriitteihin osallistuminen on hyvä tilaisuus tutustua joogiseen elämäntapaan. Kesäretriitit Italiassa ja Suomessa, syysretriitit ja viikonloppukurssit ovat kokonaisvaltaisia transformatiivisia kokemuksia ja sitä paitsi älyttömän hauskoja breikkejä mukavassa seurassa!

Teijan käännös ja tulkinta ”Japji Sahib – Mielen joogaa” ilmestyi elokuussa 2015 Tammen kustantamana suomeksi ja englanniksi.

www.teijaenoranta.fi
www.kundaliinijooga.fi

https://www.facebook.com/ShabadDeepYoga/
https://www.facebook.com/JapjiSahibYogaoftheMind
https://www.facebook.com/TrekkersYoga
https://www.facebook.com/kirtangiani/

Sulje Menu