Tulevat kurssit, workshopit, koulutukset ja Äänivoimalat

Haluatko pysyä ajantasalla tapahtumistamme?

Ti 10.9.-29.10. Voimauttavaa kundaliinijoogaa naisille - Chakra kurssi

Tässä työpajassa tehdään harjoituksia, jotka sopivat erityisesti naisille. Harjotuskertoja on kahdeksan, jolloin käydään läpi kaikki chakrat eli energiajärjestelmät sekä aura eli sähkömagneettinen kenttä. Tunnit on suunniteltu naisten umpieritysta ja hormoonitoiminta tukien. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta sillä tunnit sopivat kaikille naisille lukuunottamatta raskaana olevia.

Voit tulla mukaan myös kesken kurssin!

Su 22.9.-8.12. Elämän virta: Ääni- ja liiketyöpaja

Tässä työpajassa vapautamme itsemme esteistä liikkeen ja äänen avulla. Samalla meille aukeaa mahdollisuus kokea hiljaisuus, josta kaikki liike ja värähtely nousee – perimmäinen todistaja, joka me pohjimmiltaan olemme.

Voit tulla mukaan myös kesken kurssin!

ma 14.10.-11.11. Itsemyötätunto - löydä vahvuutesi heikkouden kautta

Itsemyötätunto on keskeinen tekijä, kun haluaa päästää irti riittämättömyyden tunteista, itsekritiikistä, sosiaalisesta vertailusta, suorituskeskeisyydestä jne. Se tarkoittaa ystävällisyyttä itseä kohtaan, heikkouden ja tarvitsevuuden hyväksymistä, tietoista läsnäoloa sekä kärsimyksen yleisinhimillisyyden huomaamista.

La 19.10. Mikä on aamusadhana?

Tule tutustumaan kundaliinijoogan aamusadhanaan! Ota selvää, mitä harjoituksessa tapahtuu, ja miksi sinne mennään ennen kukonlaulua!

pe ja la 8.-9.11. NAINEN JA KUUPISTEET -TYÖPAJA

Miksi olen yhtenä päivänä tultasyöksevä lohikäärme ja toisena päivänä orvokkisilmäinen kauris? Minkä takia joskus laskujen maksaminen ja siivous sujuu käden käänteessä, toisinaan taas vuoteesta nouseminen on liian suuri haaste? Miksi olen tänään vakaa ja luotettava kuin Äiti Maa ja huomenna myyn sydämeni yhdestä hurmurin silmäniskusta?

La-su 15.-16.11.
Guru Naanak Jayanti - Guru Naanak 550-vuotisjuhla

Marraskuussa 2019 ympäri maailman ja erityisesti Intiassa juhlistetaan Guru Naanakin syntymän 550-vuotismerkkipäivää. Kehräämö juhlii erityisesti kundaliinijoogeille tärkeää Guru Naanakia ja hänen kauttaan maailmaan tullutta bania, Japji Sahibia yhteistyössä Suomen Kundaliinijoogayhdistyksen kanssa.

ma 18.11.-9.12.
irti stressistä -kurssi

Kuvittele miltä tuntuisi kevyt olo ja iloinen mieli. Irti Stressistä-kurssi alkaa Marraskuussa Kehräämöllä, valmiina puhdistamaan kehomme ja mielemme kevyemmäksi arjen ahtaudesta! Uudessa laajennetussa kurssikokonaisuudessa pääsemme rauhassa pureutumaan stressin ytimeen sekä ravistelemaan sitä irti juurilta alkaen.

La 30.11. Mandala workshop: Väriä ja eloa elämään!

Ahdistaako marraskuun pimeys ja harmaus? Ei hätää, meillä on pieni vastalääke! Tule leikkisään päivään oman hyvinvoinnin ja luovuuden äärelle. Aloitamme päivän vapaalla joogalla, joka avaa luovuutta ja parantaa keskittymistä. Iltapäivällä jokainen voi luoda oman tai yhteisen mandalan.

Sulje Menu