Tulevat kurssit, workshopit, koulutukset ja Äänivoimalat

Haluatko pysyä ajantasalla tapahtumistamme?

pe 22.11.-20.12.* Kundaliinijoogaa & Äänimaljahoito

Unohda joulukiireet ja stressi! Tule rentoutumaan ja uusiutumaan kundaliinijoogaharjoitusten, sekä äänivärähtelyn avulla. Marras- ja joulukuun perjantai-illoissa tehdään rentouttavia kundaliinijoogaharjoituksia, harjoitellaan erilaisia pranayama, eli hengitystekniikkaharjoituksia sekä nautitaan 30 min mittaisesta kehoa ja mieltä tasapainottavasta äänimaljahoidosta. Tunti ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta.

La-su 14.-15.12. JOHDATUS THAIJOOGAHIERONTAAN

Thaijoogahieronta on ainutlaatuinen ja kokonaisvaltainen terapiamuoto, jossa ihmistä tarkastellaan kokonaisuutena – toiminnallisena ja holistisena yksilönä. Sitä käytetään energiatukosten avaamiseen, jotta keho saisi toimia vapaana ja virtaavana.

Su 22.12. Talvipäivän seisauksen kirtan - Winter Solstice Kirtan

Istutamme kirtanin sydäntä sykähdyttävällä ja meditatiivisella mantralaululla siemenet uuteen vuoteen, uuteen runsauteen, rakkauteen ja valoon. In kirtan we use the meditative mantra chanting to seed the start for a new year, for new abundance, love and light.

Su 19.1. Syvän äänen lähteillä

Tutustu ääneesi ja itseesi äänen kautta! Joogaa ja ääniharjoituksia yhdistävässä työpajassa opit tuottamaan ääntä tuottamatta rasitusta itsellesi ja lisäämään äänen sointia ja kestävyyttä. Työpaja sopii kaikille, jotka joutuvat käyttämään ääntä työssään tai vapaa-ajalla, tai ovat kiinnostuneita oman äänenkäytön mahdollisuuksista.

La 22.2. A Women’s Workshop for Intuitive Self Defense

At the center of ourselves lies a power that guides us toward our very destiny. It is from this place that our inner truth speaks. The intuitive arts teaches us how to develop a deep and long lasting relationship with our center and trust the wisdom that it holds.

Su 23.2. alkaen - Kuldip Singh Khalsan somaattinen kehonhuolto TAIYO Healing Arts®

TAIYO kehonhuolto helpottaa mielessä ja kehossa olevien tukosten poistumista. Me uskomme kirkkaan mielen ja vapaan kehon väliseen yhteyteen; jotta fyysinen keho voi jälleen toimia kokonaisvaltaisesti, kasautuneet ja varastoituneet tunneperäiset haavat on ensin vapautettava. Tämä tapahtuu TAIYO kehollisen työskentelyn menetelmällä, jonka jälkeen tunnet itsesi selkeäksi, maadoittuneeksi ja elinvoimaiseksi.
Sulje Menu