Tulevat kurssit, workshopit, koulutukset ja Äänivoimalat

Su 25.8. Sound Healing Ceremony

Äänihoito-Seremonia on elämän, ykseyden ja ystävyyden juhlitsemista! Seremonia on myös muinainen tapa muistuttaa ihmisiä kokonaisuudesta ja yhteisöllisyydestä. Eri ihmiset ja energiat kerääntyvät ja yhdistyvät. Seremonian ydin on kokoontua yhdeksi.

La 31.8. it's party time! Kehräämön synttärit

On aika kerääntyä yhteen fiilistelemään hyvää seuraa, vapaata liikettä, juhlahumua, makujen sinfoniaa, ja äänten harmoniaa.

Su 1.9.-8.12. Elämän virta: Ääni- ja liiketyöpaja

Tässä työpajassa vapautamme itsemme esteistä liikkeen ja äänen avulla. Samalla meille aukeaa mahdollisuus kokea hiljaisuus, josta kaikki liike ja värähtely nousee – perimmäinen todistaja, joka me pohjimmiltaan olemme.

Ma 2.9. Mindfulness - tietoisen läsnäolon perusteet

Tule tutustumaan mindfulness-meditaatioon yhden illan ajaksi asiantuntevassa ohjauksessa! Tässä työpajassa opit, mitä mindfulness on ja miten sitä harjoitetaan. Kuulet sen vaikutuksista stressinhallintaan, tunne-elämän tasapainoon ja muihin psyykkisen hyvinvoinnin alueisiin. Ohjelman painopiste on harjoituksissa.  

Ma 9.9. Mindfulness ja itsemyötätunto

Mindfulnessin harjoittaminen lisää kokonaisvaltaisesti hyvinvointiamme ja ymmärrystämme kehon ja mielen toiminnasta. Yhtenä syynä tähän on yhteyden vahvistuminen ns. tarkkailijaminään. Toinen, aivan yhtä tärkeä tekijä on hyväksyvän, ystävällisen ja myötätuntoisen asenteen kultivoiminen suhteessa omaan itseen ja niihin osiin itsessämme, joihin normaalisti suhtaudumme peittäen, kieltäen, syyllistäen tai kritisoiden.

La-su 7.-8.9. Tutustu Kundaliinijoogaan

Tule hakemaan vauhtia muutokseen kurssilta, jossa selvitetään kundaliinijoogan tekniikat, taustat ja tavoitteet alusta asti. Kaksipäiväisen kurssin tavoitteena on luoda vakaa perusta harjoitteluusi, jota voit jatkaa viikkotunneilla. Keho saa puhdistavan ja rentouttavan harjoituksen ja mieli tyyntyy tasapainottavissa, vahvistavissa meditaatioharjoituksissa.

Ti 10.-29.10. Voimauttavaa kundaliinijoogaa naisille - Chakra kurssi

Tässä työpajassa tehdään harjoituksia, jotka sopivat erityisesti naisille. Harjotuskertoja on kahdeksan, jolloin käydään läpi kaikki chakrat eli energiajärjestelmät sekä aura eli sähkömagneettinen kenttä. Tunnit on suunniteltu naisten umpieritysta ja hormoonitoiminta tukien. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta sillä tunnit sopivat kaikille naisille lukuunottamatta raskaana olevia.

La 21.9. Yin-joogan alkeet

Tervetuloa kurssille, joka avaa maailman Yin-joogan pariin! Yin-jooga antaa tilaa ja rauhaa nykypäivän kiireisen sekä stressaavan elämän keskellä.

Sulje Menu