Tulevat tapahtumat

kesän puistojoogat

Mikä olisikaan ihanampi tapa viettää kesäpäivää kuin luonnon läheisyydessä elämän rytmejä tuntien ja kehoa availlen.

Kehräämön Kesä tarjoaa puistojoogaa eri puolilla Tamperetta touko-kesäkuun ajan. Tule kokeilemaan kundaliini- tai hathajoogaa ja samalla nauttimaan ulkoilmasta. Ensimmäiset tunnit alkavat 9.5. 

8.6.-12.7. Finlayson Art Area: rentoutustuokiot

Tule rentoutumaan moniaistisiin, ihaniin rentoutustuokioihin.

Finlayson Art Areassa on esillä taidetta koko kesän. Tapahtuma tuo 12 huipputaiteilijan teokset kaikkien ihasteltavaksi Tampereen historialliselle Finlaysonin tehdasalueelle niin sisägallerioihin kuin ulkotiloihin. Näyttelyssä on maalauksia, taidegrafiikkaa, veistoksia, valokuvia ja installaatioita. Tapahtuman osana ovat myös näyttävät katumaalaukset.

ti 2.7. Kirtanin ja gongin ilta Noitakäräjillä

Ruoveden Noitakäräjien taikuus tiivistyy tiistai-iltana maagisessa mantraillassa, keskellä kirkonkylää Sointulassa! Brahm Giani -mantrabändi johdattelee meditatiiviseen mantralauluiltaan, jossa voit kokeilla oman äänesi maagista voimaa. Aiempaa kokemusta kirtanista tai meditaatiosta sen enempää kuin laulutaitoakaan ei tarvita!

ti-pe 2.-5.7. Noitakäräjien joogaillat

Ruoveden Noitakäräjien tiistai-iltana joogataan Sointulassa, ja perjantai-iltana joogataan Muroleen kylätalolla. Tervetuloa kundaliinijoogan virkistäviin, rentouttaviin, puhdistaviin ja vahvistaviin harjoituksiin!

Su 7.7. Fest Afrika goes Kehräämö: Kora & Jooga

Koransoittokurssin päätteeksi Cheick Cissokho soittaa Koraa ja Teija Enoranta (Shabad Deep Kaur) ohjaa musiikkiin soljuvan lempeän, uudistavan joogaharjoituksen. Tunti päättyy syvärentoutukseen koran ja gongin soinnuissa.

Ma 29.7. Syystunnit alkavat

Tervetuloa aloittamaan Kehräämön syyskausi!

La 31.8. it's party time!

On aika kerääntyä yhteen fiilistelemään hyvää seuraa, vapaata liikettä, juhlahumua, makujen sinfoniaa, ja äänten harmoniaa. Pysy taajuudella lisätiedoista!

La-su 7.-8.9. Tutustu Kundaliinijoogaan

Tule hakemaan vauhtia muutokseen kurssilta, jossa selvitetään kundaliinijoogan tekniikat, taustat ja tavoitteet alusta asti. Kaksipäiväisen kurssin tavoitteena on luoda vakaa perusta harjoitteluusi, jota voit jatkaa viikkotunneilla. Keho saa puhdistavan ja rentouttavan harjoituksen ja mieli tyyntyy tasapainottavissa, vahvistavissa meditaatioharjoituksissa.
Sulje Menu