Tulevat kurssit, workshopit, koulutukset ja Äänivoimalat

Haluatko pysyä ajantasalla tapahtumistamme?

Ma 13.1-24.2. Lempeä alku kundaliinijoogaan

Näillä tunneilla harjoituksissa lähdetään hitaasti liikkeelle, perehtyen erilaisiin kundaliinijoogan aihealueisiin. Teematunnit tukevat joogaharjoittelun aloittamista ja syventämistä tunti kerrallaan.

Su 26.1.-31.5. Elämän virta: ääni- ja liiketyöpaja

Elämä virtaa eteenpäin vastustamattomasti ja me olemme osa tätä virtaa, tiedostamme sen tai emme. Kaikki se, mitä emme pääse koskaan ilmaisemaan sosiaalisten normien ja kasvatusideaalien vuoksi, jää meidän kehoomme vangiksi. Näin elämän virtaan, eli kehoihimme muodostuu patoja ja tukoksia, jotka näkyvät mielikehon jäykkyytenä, heikkoutena, epätasapainona, tunnottomuutena tai kipuina sekä jämähtäneinä ajattelumalleina, uskomuksina ja tunnelukkoina.

Pe 14.2. Ystävänpäivän kirtan Valentine's Kirtan

Ystävyys, myötätunto ja rakkaus kohoavat kirtanin myötä jokaisen sydämeen. Kirtan poistaa sen harhan, että olisimme erillisiä toisistamme ja maailmasta.

Kirtan brings friendship, compassion and love to every heart. Kirtan expels the illusion of us being separate form each other and the world.

SU 16.2.muinaiset äänet -työpaja

Laulu on luultavasti ollut kaikkein vanhin keino ilmaista musiikin kautta tunteita ja tarinoita. Sanattoman laulun on arveltu muotoutuneen osaksi ihmislajin kommunikointia 1,5 miljoonaa vuotta. Laulamisen kauneuden ja mystisyyden voi meistä jokainen löytää.

La 22.2. A Women’s Workshop for Intuitive Self Defense

At the center of ourselves lies a power that guides us toward our very destiny. It is from this place that our inner truth speaks. The intuitive arts teaches us how to develop a deep and long lasting relationship with our center and trust the wisdom that it holds.

Su 23.2. alkaen - Kuldip Singh Khalsan somaattinen kehonhuolto TAIYO Healing Arts®

TAIYO kehonhuolto helpottaa mielessä ja kehossa olevien tukosten poistumista. Me uskomme kirkkaan mielen ja vapaan kehon väliseen yhteyteen; jotta fyysinen keho voi jälleen toimia kokonaisvaltaisesti, kasautuneet ja varastoituneet tunneperäiset haavat on ensin vapautettava. Tämä tapahtuu TAIYO kehollisen työskentelyn menetelmällä, jonka jälkeen tunnet itsesi selkeäksi, maadoittuneeksi ja elinvoimaiseksi.
Sulje Menu