Tulevat tapahtumat

kesän puistojoogat

Mikä olisikaan ihanampi tapa viettää kesäpäivää kuin luonnon läheisyydessä elämän rytmejä tuntien ja kehoa availlen.

Kehräämön Kesä tarjoaa puistojoogaa eri puolilla Tamperetta touko-kesäkuun ajan. Tule kokeilemaan kundaliini- tai hathajoogaa ja samalla nauttimaan ulkoilmasta. Ensimmäiset tunnit alkavat 9.5. 

la 18.5. Äänivoimala: alma sipilä & mutaset kukat trio

Haluatko kokea kohottavaa elävää musiikkia kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä, uusien ja vanhojen ystävien joukossa, mutta baarit ja pimeät klubit eivät houkuta? Kehräämö tarjoaa sarjan musiikki-iltoja esiintyjiltä, joiden kaikkien musiikissa kaikuu suuri sielu. Tule mukaan ja anna äänten ja rytmien kohottaa ja inspiroida!

ma 29.4.-20.5. Itsemyötätunto – löydä vahvuutesi heikkouden kautta

Tule syventymään itsemyötätuntoon huhti-toukokuussa! Neljän tapaamisen mittainen kurssi sisältää reilusti tietoa, monipuolisia harjoitteita (mukaan lukien mindfulness-meditaatiota), ja turvallisen tilan itsesi ja muiden kohtaamiseen.

la 18.5. Japji-työpaja: Shunian äänekäs hiljaisuus

Tule Japji -työpajaan tutkimaan Teija Enorannan (Shabad Deep Kaurin) opastuksella Japji Sahibin säkeiden taustoja, teemoja, merkityksiä ja vaikutuksia. Tutkimme säkeitä meditaatioissa ja keskusteluissa gurmukhin kielellä ja suomeksi, ja ennen kaikkea kokeilemme, miten säkeitä voi käyttää voimaksi ja iloksi jokaisen arjessa.

su 19.5. UUDENKUUN KUNDALIINIJOOGAN PITKÄ MEDITAATIO

Teemme kundaliinijoogaperinteen vahvan ryhmämeditaatio harjoituksen. Voimakkaita aikoja yhteismeditaatioille ovat täydenkuun ja uudenkuun ajankohdat, sekä 11 päivää uudenkuun jälkeen. Ryhmämeditaatio on väylä kollektiivisen tietoisuuden kohottamiseen, jos haluamme elää tietoisempaa ja tasapainoisempaa elämää tarvitsemme siihen toisiamme.

ma 27.5. akrojoogan perusteet

Akrojooga yhdistää akrobaattisen treenin tehokkuuden ja leikkisyyden, palauttavan ja hoitavan terapeuttisen lentämisen ja parityöskentelyn, ja joogan maailmasta tutun tasapainon ja kehoyhteyden vahvistamisen.

Tämä liikkumismuoto epäilemättä vie sinut mukavuusalueesi rajoille niitä sopivasti venyttäen ja haastaen ja samalla tarjoillen ehkä yhden elämäsi parhaista treenikokemuksista.

la-su 29.-30.6. Löydä sisäinen viisaus - kundaliinijoogan tutustumisviikonloppu

Tervetuloa tutustumaan kundaliinijoogan perusteisiin Tornioon, Meri-Lappiin alueelle. Viikonlopun aikana pääset kokeilemaan kundaliinijoogaa joogatuntien ja lyhyiden luentojen muodossa. Opit lyhyitä harjoituksia, joita voit toteuttaa viikonlopun jälkeen kotona, sekä opit hieman siitä mitä jooga on, mitä jooga tunneilla tehdään sekä, mitä jooga voi sinulle tuoda. Syvennymme aiheeseen vanhassa täysin remontoidussa idyllisessä kyläkoulussa, joka sijaitsee Torniojoen läheisyydessä.

Sulje Menu