ma 16.8 - 13.9.

Oletko haaveillut säännöllisen aamujoogan aloittamisesta?
 
Tuntuisiko hyvältä saada jooga osaksi päivittäistä elämääsi?
 
Tässä on siihen tilaisuus!!
 
Kutsun sinut mukaan kurssille, jossa pääset aloittamaan oman joogarutiinisi kotoa käsin yhdessä koulutetun ohjaajan kanssa. Aloitamme perusteista, joten et tarvitse minkäänlaista aikaisempaa kokemusta joogasta.
 
Kurssi alkaa maanantaina 16. elokuuta ja jatkuu 13. syyskuuta saakka. Tunnit ovat livenä Zoomissa joka arkiaamu maanantaista perjantaihin klo 8-9.
 
Kurssiin sisältyy yhteensä 21 tunnin mittaista ohjattua harjoitusta. Jokainen harjoitus ohjataan livenä, jolloin osallistujilla on aina mahdollisuus kysyä, kommentoida ja olla vuorovaikutuksessa ohjaajan kanssa.

Zoom on sovellus, jonka voit helposti ladata puhelimelle, tabletille tai tietokoneellesi. Kurssille ilmottauduttuasi saat linkin, jonka kautta pääset mukaan tunnille ja ohjeet sovelluksen lataamiseen.

 

 
KURSSIN RAKENNE
Kurssi koostuu lempeän rauhallisesta hathajoogasta, joka sopii kaiken tasoisille liikkujille.
Aloitamme joogan perusteista, perustekniikoista ja asanoista, kasvatten osaamista ja liikkuvuutta päivä päivältä. Kurssi tarjoaa harjoitusta ja tärkeää perusteiden kertausta myös kokeneemmille joogeille. Sen avulla voit löytää takaisin säännöllisen aamujoogan pariin, hioa asanoiden linjausta ja löytää uutta inspiraatiota harjoitukseen!
 
AIKATAULU
Viikko 1 – Perusteet
Viikko 2 – Selän huolto
Viikko 3 – Liikkuva lantio
Viikko 4 – Jalat ja tasapaino
 
Kurssin aikana jokaisen päivän harjoitus on samana päivänä katsottavissa yhteisen google drive -kansion kautta. Eli jos et jonakin aamuna pääse mukaan livetunnille, voit katsoa harjoituksen myöhemmin samana päivänä. Näin pystyt ylläpitämään säännöllistä harjoitusta ja yhdessä oppimista ryhmäsi kanssa.
Lisäksi kurssin jälkeen saat yhden harjoitustallenteen ladattavaksi omalle koneellesi. Näin voit käyttää tallennetta, mikäli kurssin jälkeen haluat vielä palata kertaamaan opittuja asioita tai tehdä harjoituksen ohjatusti.
 
KURSSIN INTENTIO
Asiakas saa kattavasti tietoa joogaharjoituksen tärkeimmistä elementeistä ja ymmärryksen hengityksen merkityksestä osana harjoitusta. Hän osaa hathajoogan perusanasat ja niiden linjaukset. Hän on 21pvn aikana sisäistänyt harjoituksen säännöllisyyden, oppinut asanat hyvin ja oppinut integroimaan hengityksen mukaan harjoitukseen ylläpitääkseen säännöllistä ja mielekästä joogarutiinia omatoimisesti.
 
OHJAAJA
Kurssin ohjaa Miia Rautio.
Hän on koulutettu joogaohjaaja (500TTC) ja opiskellut Intiassa Rishikeshissä (2016 ja 2017) perinteistä hathajoogaa, ashtangajoogaa, joogaterapiaa, anatomiaa, pranayamaa, meditaatiota ja joogafilosofiaa.
Hän on toiminut joogaohjaajana yhtäjaksoisesti vuodesta 2016.
Miia ohjaa viikkotunteja Kehräämö jooga- ja hyvinvointilassa. Halutessasi voit jatkaa hänen aamutunneillaan käyntiä myös kurssin jälkeen joka keskiviikko klo 8-9.
 
LISÄTIEDOT
Aika: ma – pe 8 – 9.
16.8.-13.9.
Paikka: Zoom / online
Kurssin hinta:130e / 110e (vähävaraiset)
 
Lunasta paikkasi täältä:
https://www.varaaheti.fi/hyvinvointilakehraamo/fi/prepaids
Lisätietoa kurssista Miialta,
info@kehraamo.fi / 0405260529.
Sulje Menu