1-2krt kuukaudessa
Syvärentoutumista äänimaljojen ja gongin avulla.

Äänirentoutukset keväällä 2021 perjantai-illoissa:
26.3 klo 19.00-20.00 (huom. myöhäisempi aika)
23.4 klo 18.00-19.00
21.5 klo 17.45-18.45 (huom. aikaisempi aika)

Äänirentoutuksissa tehdään vaihtelevasti tarpeen mukaan kevyitä kehon avauksia ja hengitysharjoituksia (n.15min), jonka jälkeen gongin ja äänimaljojen äänivärähtely auttaa kehoa ja mieltä hellittämään ja rentoutumaan. Riippuen tarpeesta, joinain kertoina keholliset avaukset jätetään väliin ja siirrymme suoraan rentoutumaan. 

Äänivärähtely auttaa mielen palautumisessa tasapainotilaan tuoden sen hyvinvoinnin taajuudelle. Harmooniset äänet auttavat uppoutumaan syvärentoutumisen tilaan samalla tasapainottaen kokonaisvaltaisesti kehoa. Kulhojen ja gongin äänivärähtely synkronoi aivojen äänivärähtelyä ja saa ne muuttumaan thetataajuksille, joissa nämä aivoaallot sallivat meidän rentoutua. Thetatila on meditatiivinen ja rauhallinen tila, joka myös tukee intuitiota, selkeyttää mieltä sekä auttaa kuulemaan sisäistä viisautta. Äänivärähtely vaikuttaa hermostoon, ja sitä kautta helpottaa stressiä ja kipua.


Hinta 15€/kerta. Voit osallistua rentoutuksiin kaikilla Jooga- ja hyvinvointila Kehräämön korteilla. 

Kehräämön sarjakortteista veloitetaan 1 ruutu/ kerta. Voit osallistua kerran tai halutessasi kaikkiin rentoutuksiin (6x kerran sarjakortti saatavilla). Tunti ei vaadi aiempaa osaamista.

 
Hinnasto:
1x 15€/12€*
6x 84€/66€*
12x 144€/114€*
1 kk 100€/80€*
2vko:n Tutustumiskortti 35€

*Ale-hintoihin oikeutettuja ovat opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, äitiys- ja sairaslomalaiset.

Jooga- ja hyvinvointila Kehräämöllä otamme huomioon vaadittavat yleiset rajoitukset tarvittaessa. Vallitsevan tilanteen vuoksi, paikkoja on rajoitettu määrä, joten varaa paikkasi ennakkoon ajanvaraus järjestelmässämme:
Lisätiedot ja kysymykset: sanja.romppainen@kehraamo.fi
 
Tervetuloa mukaan,
Sulje Menu