Huomiothan tunneille tullessasi!

Tiivistettynä info ajankohtaisiin rajoituksiin liittyen.

Terveytesi on meille sydämen asia!

Tällä hetkellä tunneillamme ei ole rajoituksia. Siitä huolimatta on ehdottoman tärkeää, että tulet tunnille vain oireettomana ja huolehdit käsi- ja yskimishygieniasta. Etäjoogaan Zoomiin on aina mahdollisuus tulla!

Sekä Zoomin että Kehräämön ryhmiin on tärkeää muistaa tehdä ennakkovaraus tunneille täällä. Siten varmistat, että pääset varmasti mukaan haluamallesi tunnille. Tarkista tuntivarausjärjestelmästä, miten paljon ennen tunnin alkua varaukset on tehtävä. Muistathan myös peruuttaa, jos et pääsekään tulemaan. Kiitos!

Muistathan myös perua varauksesi, jos et pääse tunnille. Varaukset perutaan tuntivarausjärjestelmän kautta. Tekstiviesteillä tehtyjä peruutuksia ei voida ottaa huomioon. Peruuttamattomasta varauksesta peritään käyntimaksu.

Kehräämölle saapuessasi voit osaltasi auttaa turvallisuuden säilyttämisessä näin:

HUOMIOITHAN ajankohtaisen tilanteen ja varaat vain ja ainoastaan lähitunnin terveenä ollessasi! Haluamme luoda kaikille turvallisen ja mukavan ympäristön, jotta voimme jatkaa lähituntien pitämistä. Jää kotiin aina kipeänä ollessasi, sillä muidenkin tautien tarttuessa testeissä ravaaminen voi aiheuttaa turhaa kuormitusta muille tunneille osallistujille.

💕 💚 💕 

Voimme erittäin lämpimästi suositella osallistumista etätuntien kautta, jos olet vähänkään epävarma terveydestäsi!  Etäjoogan kautta pääset aina osallistumaan harjoitukseen, jossa opettaja näkee sinut ja voi ohjata harjoituksen sinulle turvallisesti – jos sinulle on ok pitää kamera päällä. Zoomissa voit myös avata mikin ja kysyä opettajalta milloin vain.

Ilmoittaudu etä- että lähitunneille tästä.  🙏

– tee kertakäynti- ja korttiostoksesi jo etukäteen verkkokaupassa: https://www.varaaheti.fi/hyvinvointilakehraamo/fi/prepaids – jos se ei ole mahdollista, voit maksaa kortilla ja tarvittaessa käteiselläkin Kehräämöllä

– käytä maskia kun saavut ja lähdet – harjoituksen aikana voit olla ilman maskia

– käy ensimmäisenä pesemässä kädet ja käytä tarvittaessa myös tarjolla olevaa käsidesiä

– muista turvavälit

– vuorotellaan vaatteidenvaihto tilan käytössä tai vaihdetaan mahdollisuuksien mukaan jo kotona

– käytä joogatessa omaa mattoa tai puhdista lainamatto aina käytön jälkeen salista löytyvillä desinfiointiaineilla

Muista, että etäjoogaan mahdut aina! Ennen etäjoogaakin voit tehdä kortti- tai kertakäyntiostoksesi verkkokaupassa: https://www.varaaheti.fi/hyvinvointilakehraamo/fi/prepaids

Seuraa Kehräämön Facebook- ja Instagram-tiedotteita ja sivua www.kehraamo.fi – tiedotamme, jos tilanteet muuttuvat!

Sydämellisesti tervetuloa hankkimaan voimia ja iloa joogatunneilta!

Rakkaudella

Kehräämön joogaopettajat

Sulje Menu