maanantaina 27.5. klo 18:15-20:45

Akrojooga yhdistää akrobaattisen treenin tehokkuuden ja leikkisyyden, palauttavan ja hoitavan terapeuttisen lentämisen ja parityöskentelyn, ja joogan maailmasta tutun tasapainon ja kehoyhteyden vahvistamisen.

Tämä liikkumismuoto epäilemättä vie sinut mukavuusalueesi rajoille niitä sopivasti venyttäen ja haastaen ja samalla tarjoillen ehkä yhden elämäsi parhaista treenikokemuksista.

Akrojoogassa keskeisiä asioita ovat kommunikaatio ja jo aiemmin mainittu luottamus. Luottamus syntyy turvallisuuden tunteesta, minkä vuoksi tekniikoita ja temppuja hiotaan pala kerrallaan ja flow’ta rakennetaan osanen kerrallaan ja tehdään liike ja liikesarja tietoisella fokuksella loppuun saakka siksi kunnes lentäjä on turvallisesti takaisin maassa omilla jaloillaan. Kommunikaation harjoittelu ja parantaminen on jatkuva prosessi niin aloittelijalla kuin kokeneemmallakin akrojoogilla, ja siihen saat tällä kurssilla hyvät eväät.

Flow, tai liikesarja on yksi akrojoogan peruselementeistä, jossa sokerina ja suolana ovat siirtymät asennosta toiseen – ne ovat lajissa hauskinta ja haastavinta! Lähdet kurssilta mukanasi ymmärrys siitä, mistä lajissa on kysymys, miten voit edetä ja kehittyä parhaalla mahdollisella tavalla, hallitset perusliikkeet ja osaat rakentaa niistä ainakin yhden liikesarjan.

Kurssi on suunnattu ensikertalaisille ja lajia muutaman kerran kokeilleille. Kaikista liikkeistä ja liikesarjoista löytyy useampia vaikeusasteita, ja haasteiden tasoa muokataan ryhmän kokemuksen ja osallistujien etenemistahdin mukaan.

Harjoitukset tehdään pääsääntöisesti kahden tai kolmen hengen ryhmissä sopivasti vaihdellen. Olet tervetullut itseksesi tai kaverin kanssa.  

Paikkoja on rajoitetusti ja ikäraja 16 vuotta. Päälle ihonmyötäiset vaatteet, mukaan vesipullo ja leikkimieli. 🙂

Hinta 30€

Opiskelijoille ja työttömille 10% alennus.
Tule kaverin kanssa, ja saatte kumpikin lipun yhteishintaan 50€. Kaveriale voimassa 13.5. klo 23:59 asti.
Ilmoittautuminen: info@kehraamo.fi tai Kehräämön vastaanotossa
 

Kurssin ohjaajana toimiva Mirja fiilisteli akrojoogaa ensimmäisen kerran syksyllä 2013, ja päätyi lajille tyypillisesti niin kutsuttuihin puistojameihin ensimmäisen kerran keväällä 2014, ja jäi koukkuun sillä lentämällä. Lajin opiskelu eri opettajien ohjauksessa ja omatoiminen treenaaminen Suomessa ja ulkomailla on sitä myöten ollut innokasta, fokusoitunutta ja intensiivistä. Hän on ohjannut akrojoogaa pääasiassa Tampereella nyt reilun kahden vuoden ajan. Tuoreimpana kokemuksena hänellä on AcroYoga Internationalin AcroFit Trainer & Level 1 AcroYoga -opettajakoulutus Bangkokista tammi-helmikuulta 2019.

“Tällaiselle uteliaalle ihmiselle akrojoogan hienoimpia, koukuttavimpia ja kiehtovimpia puolia ovat loputtomat mahdollisuudet ja mielen ja kehon alati laajeneva ja syvenevä yhteys ja niin ikään lajin selkeys ja teknisyys, joiden ansiosta jokaisella on mahdollisuus kehittyä taustasta riippumatta. Laji laittaa kehittymään myös tunnetaidoissa, sillä treenien onnistumisten ja epäonnistumisten yhteydessä nousevien tunteiden läpikäyminen ja syiden kirkastuminen auttavat ihmisenä kasvun polulla millin verran eteenpäin joka kerta.”  

Sulje Menu