tunnit saatavilla edelleen myös etänä!

Tervetuloa Kehräämön etäjoogaan omasta olkkarista, kaverin keittiöstä, tai missä ikinä satut olemaan!

Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden osallistua joogatunneille, olet sitten kaukana, läsnä, karanteenissa tai vapaana. Verkon välitykselläkin Kehräämön monipuoliset jooga- ja meditaatioharjoitukset voivat auttaa sinua pysymään terveenä ja iloisena purkamalla stressiä, ahdistusta ja kaaosta. Tule mukaan arjen hengähdyshetkiin! Nyt pääset joogaan riippumatta siitä, missä itse olet, kunhan sinulla vain on verkkoyhteys ja puhelin tai tietokone, jonka kautta yhteys luodaan. Tervetuloa mukaan!

Etätunnit pidetään Zoomissa. Näet opettajan ja opettaja näkee sinut, jos pidät kameran päällä. Voit myös sulkea oman kamerasi ja mikrofonisi, ja avata ne vain silloin, kun haluat kysyä, tai varmistaa jotakin, tai sanoa vain kaikille moikka!

MITEN ETÄTUNNEILLE PÄÄSEE OSALLISTUMAAN?

Löydät tuntiaikataulun tutusta paikasta täältä. Rekisteröidy Varaa heti -järjestelmään, jos sinulla ei vielä ole tiliä, luo se ja varaa haluamasi tunti, tai jos tili jo on, kirjaudu vain sisään. Samasta näkymästä, yläpalkin Prepaid-kortit -liittymästä klikkaat itsesi kätevästi verkkokauppaan, missä voit maksaa niin kertakäynnit, sarjakortit kuin lahjakortitkin.

Kun olet varannut tunnin ja maksusi on kirjautunut meille, saat sähköpostilla linkin, jonka kautta pääset tunnille. Samassa sähköpostissa on ohjeet, jotka auttavat ottamaan Zoomin käyttöön. Huomaathan, että etätunneille tulee ilmoittautua 2 tuntia ennen tunnin alkamista, ennen klo 10 alkaville aamutunneille jo 10 tuntia ennen alkua (klo 10 alkaville tunneille riittää siis ilmoittautuminen 2 tuntia ennen).

MAKSUT

Etätuntien hinnat ovat Kehräämön hinnaston mukaiset. Verkkopalvelusta ei tule sinulle lisäkuluja. Etätunneilla maksuksi käyvät kertamaksut tai kaikki voimassa olevat Kehräämön sarjakortit ja kuukausikortti. Verkkokaupan maksujen lisäksi toimviat myös Smartum Saldo – mobiili- ja verkkomaksut, Tyky-online, Edenredin mobiilimaksut, EazyBreak ja ePassi. Tutustu täällä hinnastoon.

Korttien voimassaolo alkaa ensimmäisestä käyttökerrasta. 6x kortti on voimassa 3 kuukautta ja 12x kortti on voimassa 4kk. Sarjakorttisi voimassaolon ja tilanteen voit aina tarkistaa Varaa heti -järjestelmän omista käyttäjätiedoista välilehdeltä “Prepaid-kortit”.

Tästä pääset prepaid kauppaamme.

KERTAUS: näin osallistut Kehräämön etätunneille:

  • Tarkista, että sinulla on voimassa oleva kortti Kehräämön tunneille ajanvarausjärjestelmästämme, omilta sivuiltasi, prepaid välilehdeltä.
  • Jos voimassa olevaa maksutapaa ei ole, asioi verkkokaupassa tai käytä jotakin muuta yllä mainittua maksutapaa.
  • Varaa paikkasi varausjärjestelmästä 2 tuntia ennen tunnin alkua, aamulla ennen klo 10 alkaville tunneille 10 tuntia ennen (klo 10 alkavalle tunnille riittää siis varaus 2 tuntia ennen).
  • Saat ennen tunnin alkua sähköpostiisi linkin, josta pääset osallistumaan tunnille. Tässä viestissä saat myös ohjeet Zoomin käyttöönottoa.
  • Nähdään Zoomissa!

Tule kanssamme huolehtimaan omasta terveydestäsi ja jaksamisestasi!

Kysy lisää: info@kehraamo.fi ja puh 050 4408740

Sulje Menu