Lauantaina 6.7. ja sunnuntaina 7.7.*
klo 13:00-14:30

Tule nauttimaan joogasta ja livemusiikista kun Koransoittaja Cheick Cissokho tulee Kehräämölle esittämään länsiafrikkalaista perinnemusiikkia.

Koransoittokurssin päätteeksi Cheick Cissokho soittaa Koraa ja Teija Enoranta (Shabad Deep Kaur) ohjaa musiikkiin soljuvan lempeän, uudistavan joogaharjoituksen. Tunti päättyy syvärentoutukseen koran ja gongin soinnuissa.

Voit osallistua sekä koransoittokurssille lauantaina ja sunnuntaina klo 13-14.30 että joogaan* sunnuntaina klo 15-16 tai pelkästään joogaan. Kora & Jooga -tunnin hinta on 10 € – varaathan osallistumismaksun joogaan käteisellä mukaasi! Kiitos!

Joogamattoja ja muita varusteita löytyy Kehräämöltä. Ilmoittaudu Kora & Jooga -tunnille täällä:

Koransoittokurssi La + Su klo 13-14.30 yht. 50 €
Cheick tuo mukanaan soittimet, mutta niitä on rajattu määrä, joten ilmoittautuminen etukäteen on välttämätöntä:
https://holvi.com/shop/festafrika/
http://festafrika.net/ohjelma/tyopajat

Koransoittaja Cheick Cissokho soittaa ja laulaa länsiafrikkalaista perinnemusiikkia. Cheick jatkaa senegalilaisen sukunsa perinteitä, jossa lapset kasvavat musiikkiin jo pienestä. Cissokhon perheessä koran-harpun soitto on kulkenut isältä pojalle jo monen sukupolven kautta. Muusikkoperheeseen syntynyt Cheick aloitti koran soiton jo lapsena, isänsä Solo Cissokhon ja isoisänsä Diali Kemo Cissokhon opetuksessa. Senegalissa hän on soittanut monien huippusoittajien kanssa mm. Solo Cissokho Maher, Sousou Cissokho, Mamadi Keita ja Seckou Keita. Cheick on asunut Suomessa vuodesta 2013 ja soittaa täällä mm. Sila Fato -yhtyeessä. Hän on ollut vierailevana soittajana ES-OW and the Ridial Bandissä ja Aino Kurjen Koralleja -levyllä. Cheick myös opettaa koran ja rumpujen soittoa.

Katso koko Fest Afrikan ohjelma:
http://festafrika.net/

Sulje Menu