Kehräämön kesässä ovet ovat auki

Kesäkuun ensimmäisenä päivänä avataan Kehräämön ovet taas joogatunneille. Aloittelemme varovasti tunnustellen muutamalla lähitunnilla kesäkuussa, ja myös etätunnit Zoomissa pysyvät kesällä aikataulussa. Olet sydämellisesti tervetullut Kehräämölle, missä ryhmäkoot pysyvät pieninä ja etäisyyksiä voidaan pitää turvallisina, tai osallistumaan Zoomin kautta sieltä minne kesä sinut kuljettaa!

Kesäkuun kalenteri pysyy melkein samana keväästä. Heinäkuussa tunnit vähenevät. 

Ohjelmassa on aikaisen linnun aamuharjoituksia, joilla päivä alkaa ihanasti, oli se sitten työpäivä, etätyöpäivä tai lomapäivä. Löydät valikoimasta monipuoliset hathajoogaharjoitukset, yin-joogan ja voimajoogan, kundaliinijoogat ja äitiysjoogan. Kaikkiin harjoituksiin kuuluu uudistava rentoutus. Tutustu tuntivalikoimaan täällä.

Voit hoitaa kortti- ja kertakäyntiostokset kätevästi verkkokaupassa täällä.

Muista varata tuntisi varaaheti -järjestelmässä! Tarkista varauksen takaraja; aamutunneille toivomme varauksia jo edellisenä iltana, mutta muille tunneille ehdit varata tuntia tai kahta ennen. Jos näet aikataulusta, että tunti toteutuu, mikään ei estä sinua heittämästä varausta sisään myöhemminkin!

Ennen korona-aikaa ostettuihin sarjakortteihin lisäämme noin kahden kuukauden pidennyksen voimassaoloaikaan.

Sulje Menu