Kundaliinijoogan alkeet
Sunnuntaina 14.3.2021
klo 12 – 16

Kehräämöllä ja
etänä Zoom-yhteyden kautta

Tule hakemaan vauhtia muutokseen kurssilta, jossa selvitetään kundaliinijoogan tekniikat, taustat ja tavoitteet alusta asti. Käymme läpi kriya-harjoituksiin tavallisimmin sisältyviä asanoita, linjausta, hengitystekniikoita, meditaatiotekniikoita, mudria ja mantroja. Kerromme kundaliinijoogan perinteestä ja taustoista sekä harjoituksen vaikutuksista.

Kaipaatko elämääsi keveyttä, iloa, rentoutta ja mielenrauhaa? Joogaharrastus voi olla juuri se uusi asia, joka auttaa sinua huolehtimaan hyvinvoinnistasi ja aloittamaan mahtavan energisen kevään!

Tule hakemaan vauhtia muutokseen kurssilta, jossa selvitetään kundaliinijoogan tekniikat, taustat ja tavoitteet alusta asti. Käymme läpi kriya-harjoituksiin tavallisimmin sisältyviä asanoita, linjausta, hengitystekniikoita, meditaatiotekniikoita, mudria ja mantroja. Kerromme kundaliinijoogan perinteestä ja taustoista, harjoituksen vaikutuksista ja tavoitteista, ja joogisesta elämäntavasta yleisesti.

Kurssin tavoitteena on luoda vakaa perusta harjoitteluun, jota voit jatkaa viikkotunneilla. Saat rauhassa tutustua perustekniikoihin ja kysyä kaiken, mikä mielessä liikkuu. Keho saa puhdistavan ja rentouttavan harjoituksen ja mieli tyyntyy tasapainottavissa, vahvistavissa meditaatioharjoituksissa.
Tule tutustumaan kundaliinijoogaan ja omaan syvimpään sisimpääsi, tule nauttimaan rentoudesta ja rauhasta!

Kurssi sopii sinulle, kun olet vasta miettimässä jooga harrastuksen aloittamista. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai muustakaan liikunnasta. Ei tarvitse olla valmiiksi joustava. Lisääntynyt liikkuvuus ja notkeus on usein kuukausien harjoittelun tulos. Ei tarvitse olla liikunnallinen, rauhallinen, henkinen, tai mitään muutakaan – tule sellaisena kuin olet! Olet tervetullut myös, jos olet jonkin aikaa käynyt tunneilla, mutta haluat selkeyttää itsellesi perusasioita ja syventää näkemystä kundaliinijoogasta. Kurssi sopii myös sinulle, joka olet harrastanut jotakin muuta joogalajia ja haluaisit nyt kokeilla kundaliinijoogaa.

Ilmoittautuminen sähköpostilla info@kehraamo.fi  12.3.2021 mennessä
Osallistujamäärä Kehräämön kurssille on rajallinen, jotta voimme pitää huolta riittävistä turvaväleistä.

Hinnat: 55 €/45 €* (*opiskelija, työtön, eläkeläinen) Early bird -hinnat 5.3.2021 saakka 45€ / 35 €*

Osta kurssi etukäteen verkkokaupastamme & ilmoittaudu kurssille laittamalla viestiä ylläolevaan sähköpostiosoitteeseen.

Opettajina Teija Enoranta (Shabad Deep Kaur) ja Sanja Romppainen (Shant Ajeet Kaur)

Teija (Shabad Deep) on opiskellut kundaliinijoogaopettajaksi Yogi Bhajanin perustamassa Guru Ram Das Ashramissa New Mexicossa, USA:ssa, ja on opettanut joogaa päätoimisesti vuodesta 2010. Hän on myös Integral Yoga Hatha®-opettaja, äitiysjoogan ja terapeuttisen joogan sekä sydänjoogan opettaja. Tutustu myös Teijan suomennokseen kundaliinijoogan eettisestä perusteoksesta Japji Sahib, sekä Teijan omiin sivuihin.

Sanja (Shant Ajeet Kaur) on opiskellut kundaliinijoogaohjaajaksi Yogalafountainin järjestämässä koulutuksessa Suomessa (KRI -sertifioitu I tason ohjaaja, 2018). Tällä hetkellä hän opiskelee kundaliinijoogan II tason koulutuksessa. Sanjan tapa ohjata on lempeä ja rauhallinen, mutta läsnäolollaan hän kannustaa haastamaan kehoa ja mieltä paremman tasapainon saavuttamiseksi. Sanja on ohjannut kundaliinijoogaa säännöllisesti Tampereella vuoden 2017 alusta lähtien. Sanja valmistui 2020 keväällä Meditative healing hoitajaksi, ja tarjoaa syvärentoutuksia tällä tekniikalla sekä lisäksi äänimaljahoitojen avulla. Joogan ohella Sanja on perehtynyt ravitsemukseen ja sen avulla kehon sekä terveyden tukemiseen. Sanjan omilla sivuilla voit tutustua paremmin Sanjan työhön.

Sulje Menu