Kundaliinijoogan pitkä meditaatio syksy 2022

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan Kehräämölle tai Zoomiin meditoimaan kuukausittaisessa pitkässä meditaatiossa! Oppaana Shabad Deep Kaur – Teija Enoranta.

 

 
Pitkällä meditaatiolla on erilaisia vaikutuksia kuin lyhyellä. 31 minuutin meditaatio vaikuttaa umpieritysrauhasten, hengityksen ja mielen keskittymisen avulla kehoon solutasolla muuttaen sen rytmejä; hengityksen, verenkierron, sydämen lyöntien, aineenvaihdunnan rytmejä. Muutokset happitasapainossa ja ruumiin nesteiden ja veren kemiassa kohottavat mielialaa. Syksyn aikana teemme myös 62 minuutin mittaisia meditaatioita, jotka vaikuttavat harmaisiin aivosoluihin ja nostavat valoon tiedostamattomia varjoja.
 
Pukeudu meditaatiota varten mukaviin väljiin vaatteisiin. Vältä raskasta ateriaa pari tuntia ennen meditaatiota, mutta kevyttä välipalaa voit ottaa lähempänäkin aloitusta. Muista myös juoda riittävästi jo päivän aikana.
 
Voit ottaa mukaan vesipullon ja pään suojaamista varten valkoisen huivin tai myssyn. Muutamia huiveja ja myssyjä on lainattavaksi Kehräämöllä. Harteille voit ottaa lämmikkeeksi esimerkiksi shaalin tai huovan. Et välttämättä tarvitse joogamattoa, mutta saat senkin tuoda. Jos sinulla on oma meditaatiotyyny tai -jakkara, voit ottaa sen mukaan. Huopa on myös hyvä istuma-alusta.
 
Kehräämöllä on myös joogamattoja, vilttejä ja tyynyjä, joita voi lainata.
 
Tule meditoimaan itsesi, läheistesi, ihmiskunnan, maailman ja maailmankaikkeuden onneksi ja hyväksi!
 

Aika:
pe 9.9.
pe 7.10.
pe 4.11.
pe 9.12.

klo 18-20

Paikka: Kehräämö, Finalysoninkuja 9, krs 4b tai etänä Zoomissa

Hinta: 1 x 15 € / 12 €, Kehräämön kokeilukortit, sarjakortit ja kuukausikortit käyvät! Tarkista hinnat ja maksutavat: www.kehraamo.fi/hinnasto

Varaa paikkasi >>> https://www.varaaheti.fi/hyvinvointilakehraamo/fi/jooga__hyvinvointila_kehraamo/classes

 

Sulje Menu