naisten kurssi

Kundaliinijoogan videokurssi rajattomalla käytöllä, sisältäen 5 x  vaihtelevaa naisten harjoitusta.

KUNDALIINIJOOGAA VERKOSSA – Naisten kurssi

Kundaliinijoogan videokurssi rajattomalla käytöllä. Sisältäen 5 x n.1h 10min – 1,5h mittaisia vaihtelevia joogatunteja. Harjoituksissa keskitytään kundaliinijoogaperinteen naisille suunnattuihin joogaharjoituksiin, meditaatioihin ja hengitysharjoituksiin. Harjoitukset vaikuttavat sisäelinten toimintaan, tasapainottavat hormonitoimintaa sekä rauhoittavat hermostoa ja mieltä. Kaikki harjoitukset ovat lempeän rauhallisia. Jokaisella tunnilla tehdään fyysinen asanaharjoitus / kriyajooga harjoitus, meditaatio, pranayama eli hengitysharjoitus, sekä ohjattu loppurentoutus. Meditaatioissa keskitytään erityisesti naisille suunnattuihin meditaatioihin. Kundaliinijoogafilosofian mukaan naisen voima on valtava, hän on Adi Shakti täysi elämää luova voima. Kundaliinijoogan avulla voit tasapainottaa kehoa, mieltä sekä luoda syvemmän yhteyden itseesi. 

Kundaliinijoogan videokurssit sopivat oman kotiharjoittelun tueksi ja muutenkin oman harjoituksen ylläpitämiseksi. Harjoituksia voit toistaa niin usein kuin haluat ja haluamaasi aikaan.  Harjoittelun avulla voit tutustua kundaliinijoogaharjoitukseen helposti. Toivon mukaan kotiharjoittelu auttaa pitämään yllä joogaharjoitusta ja luo pohjaa säännölliselle jooganharjoittamiselle. Joogaharjoitus luo rauhaa ja tasapainoa kaikkiin elämänvaiheisiin.

Tuntien teemat:

  • Hormonitoiminnan tasapainottaminen
  • Sisäinen kauneus
  • Rakkaus ja itsetunto
  • Tasapaino ja kuupisteet
  • Intuitio ja sisäinen viisaus

Kannustan sinua toistamaan samaa harjoitusta useamman kerran niin sen tuomat vahvistavat ja tasapainottavat vaikutukset pääsevät paremmin avautumaan. Matalan kynnyksen kokeilulla sillä voit rauhassa kotona tunnustella olisiko tämä sinulle sopiva joogamuoto. Kurssi ei vaadi aiempaa kokemusta tai osaamista joogasta. Tervetuloa mukaan kaikki uudet- ja konkarijoogit & -joginit! 

Tunnit jäävät sinulle jatkuvaan käyttöön.

HINTA: 

 75€/60€*ale (*Jos maksukykysi on alentunut koronan vuoksi tai olet opiskelija/työtön/ eläkeläinen/sairaus- tai äitiyslomalainen saat videot hintaan alennettuun hintaan.)

Halutessasi ostaa kaksi kurssia saat ne yhteishintaan 108€ (Stressinpoisto ja rentoutuminen/ Naistenkurssi / Chakrat)

ILMOITTAUTUMINEN:

  • Ilmoittaudu mukaan lähettämällä minulle sähköpostia: sanja.romppainen@kehraamo.fi

Kurssin aikana tavoitat minut sähköpostitse, jos jotain kysyttävää kurssin aikana herää. Senkin jälkeen tervetuloa muille tunneille. Kurssille voi osallistua mistä tahansa ja sen jälkeen Zoom-tunneille pääsee mukaan etänä. Pidän myös yksityistunteja etä- ja lähiyhteydellä. Ole rohkeasti yhteydessä.

Halutessasi voit kokeilla tuntia viimekesän verkkokurssilta ilmaiseksi! 


Tervetuloa mukaan,

 Opettajana: Sanja Romppainen (Shant Ajeet Kaur) (Kri sertifioitu kundaliinijooga opettaja, Meditative healing hoitaja, Kundaliinijoogan 2 & 3 opetustason opiskelija)

Säännölliset viikkotunnit jälleen elokuun alusta saakka Kehräämöllä & zoom verkkotilassa.

Sulje Menu