naisten kurssi

Kundaliinijoogan videokurssi rajattomalla käytöllä, sisältäen 5 x  vaihtelevaa harjoitusta.

KUNDALIINIJOOGAA VERKOSSA – Naisten kurssi

Kundaliinijoogan videokurssi rajattomalla käytöllä, sisältäen 5 x n.1h 10min – 1,5h mittaisia vaihtelevia harjoituksia. Harjoituksissa keskitytään kundaliinijoogaperinteen naisille suunnattuihin harjoituksiin. Harjoitusten avulla tuetaan kehon tasapainoa elinten- ja hormonitoiminnan, hermoston ja mielen tukemisen avulla. Kaikki harjoitukset ovat lempeän rauhallisia. Jokaisella tunnilla tehdään fyysinen asanaharjoitus / kriyajooga harjoitus, meditaatio, pranayama eli hengitysharjoitus, sekä ohjattu loppurentoutus. Meditaatioissa keskitytään myös naisille suunnattuihin meditaatioihin. Kundaliinijoogafilosofian mukaan naisen voima on valtava, hän on Adi Shakti täysi elämää luova voima. Kundaliinijoogan avulla voit tasapainottaa kehoa, mieltä sekä luoda syvemmän yhteyden itseesi. 

Kundaliinijoogan videokurssit sopivat oman kotiharjoittelun tueksi ja muutenkin oman harjoituksen ylläpitämiseksi. Harjoituksia voit toistaa niin usein kuin haluat ja haluamaasi aikaan.  Harjoittelun avulla voit tutustua kundaliinijoogaharjoitukseen helposti. Toivon mukaan kotiharjoittelu auttaa pitämään yllä joogaharjoitusta ja luo pohjaa säännölliselle jooganharjoittamiselle. Joogaharjoitus luo rauhaa ja tasapainoa kaikkiin elämänvaiheisiin.

Tuntien teemat:

  • Hormonitoiminnan tasapainottaminen
  • Sisäinen kauneus
  • Rakkaus ja itsetunto
  • Tasapaino ja kuupisteet
  • Intuitio ja sisäinen viisaus

Kannustan sinua toistamaan samaa harjoitusta useamman kerran niin sen tuomat vahvistavat ja tasapainottavat vaikutukset pääsevät paremmin avautumaan. Videot ovat saatavilla vaihtoehtoisina aikoina: 

  • 8 viikon harjoitus: Käyttöaika 7.6-1.8.2021 saakka, tai vaihtoehtoisesti ajalla 5.7.-29.8.2021 saakka

  • 16 viikon harjoitus: Käyttöaika 7.6-26.9.2021 saakka

Voit ilmoittautua mukaan jo nyt, tai, missä vaiheessa tahansa tuolla aikavälillä.

 Hinta: 

  • 8 viikon harjoitus: 75€/60€*ale –  käyttöaika 7.6-1.8.2021 saakka, tai vaihtoehtoisesti ajalla 5.7.-29.8.2021 saakka
  • 16 viikon harjoitus: 150€/120€*ale – käyttöaika 7.6-26.9.2021  saakka

Hinta on sama ilmoittauduit mukaan milloin tahansa!

*Jos maksukykysi on alentunut koronan vuoksi tai olet opiskelija/työtön/ eläkeläinen/sairaus- tai äitiyslomalainen saat videot hintaan alennettuun hintaan.  

Matalan kynnyksen kokeilulla sillä voit rauhassa kotona tunnustella olisiko tämä sinulle sopiva joogamuoto. Kurssi ei vaadi aiempaa kokemusta tai osaamista joogasta. Tervetuloa mukaan kaikki uudet- ja konkarijoogit & -joginit! 


ILMOITTAUTUMINEN:

  • Ilmoittaudu mukaan lähettämällä minulle sähköpostia: sanja.romppainen@kehraamo.fi

Kurssin aikana tavoitat minut sähköpostitse, jos jotain kysyttävää kurssin aikana herää. Senkin jälkeen tervetuloa muille tunneille. Kurssille voi osallistua mistä tahansa ja sen jälkeen Zoom-tunneille pääsee mukaan etänä. Pidän myös yksityistunteja etä- ja lähiyhteydellä. Ole rohkeasti yhteydessä.

Parhaiten pysyt mukana  tulevista tunneista (live/ etäyhteys) Jooga- ja hyvinvointila Kehräämöllä (Finlaysoninkuja 9, 33210 Tampere) seuraamalla omia sivujani: Kundaliinijoogashant (fb) tai kundaliinijoogashant (instagram)


Säännölliset viikkotunnit 23.6 saakka: 

Tiistaisin klo 18.00-19.30 

Keskiviikkoisin klo 18.00-19.30 

Varaa viikkotunti Jooga- ja hyvinvointila Kehräämön ajanvarausjärjestelmästä: 

https://www.varaaheti.fi/hyvinvointilakehraamo/fi

 Tervetuloa mukaan,

 Opettajana: Sanja Romppainen (Shant Ajeet Kaur)

(Kri sertifioitu kundaliinijooga opettaja, Meditative healing hoitaja, Kundaliinijoogan 2 & 3 opetustason opiskelija)

Yksilöhoidot: Meditative healing Yksityisvastaanotot

Sanjan omat nettisivut

Sulje Menu