Onlinekurssi - perus chakrat

Kundaliinijoogan videokurssi rajattomalla käytöllä, sisältäen 5 x 1h vaihtelevaa harjoitusta.

KUNDALIINIJOOGAA VERKOSSA – Chakroihin keskittyvä harjoitussarja

Kurssi sisältää 5 kundaliinijoogan videotallennetta (harjoitukset kesältä 2020). Videot ovat n. 1 h mittaisia, ja sisältävät vaihtelevia kundaliinijoogan kriyaharjoituksia. Jokaisella tunnilla tehdään kriyajoogaharjoitus, meditaatio- ja pranayama eli hengitysharjoitus sekä ohjattu loppurentoutus. Harjoitukset keskittyvät pääenergiakeskuksiin, juurichakraan, sakraalichakraan, solarpleksukseen, sydänchakraan sekä ajana- ja kruunuchakraan. 

Tuntien teemat: 

  • Vatsan- ja suoliston hoito  (juurichakra)
  • Vastustuskyky (solarpleksuschakra)
  • Lantion tasapaino (sakraalichakra)
  • Aura ja sydänchakra (sydänchakra)
  • Energiaa kohottava harjoitussarja (ajna- ja kruunuchakra)

Näiden videoiden avulla sinun on helppo pitää yllä säännöllistä harjoittelua ja sen myötä rakentuvaa parempaa tasapainoa arjessa. Videoita voit katsoa missä tahansa nettiyhteyden päästä ja toistaa halutessasi niin monta kertaa kuin haluat! Kannustan sinua toistamaan samaa harjoitusta useamman kerran niin sen tuomat vahvistavat ja tasapainottavat vaikutukset pääsevät paremmin avautumaan. 

Kannustan sinua toistamaan samaa harjoitusta useamman kerran niin sen tuomat vahvistavat ja tasapainottavat vaikutukset pääsevät paremmin avautumaan. Matalan kynnyksen kokeilulla sillä voit rauhassa kotona tunnustella olisiko tämä sinulle sopiva joogamuoto. Kurssi ei vaadi aiempaa kokemusta tai osaamista joogasta. Tervetuloa mukaan kaikki uudet- ja konkarijoogit & -joginit! 

Tunnit jäävät sinulle jatkuvaan käyttöön. (Jos olet jo aiemmin ostanut kurssin eikä sinulla ole kestolinkkiä, ota yhteys niin saat sen veloituksetta!)

HINTA: 

 75€/60€*ale (*Jos maksukykysi on alentunut koronan vuoksi tai olet opiskelija/työtön/ eläkeläinen/sairaus- tai äitiyslomalainen saat videot hintaan alennettuun hintaan.)

Halutessasi ostaa kaksi kurssia saat ne yhteishintaan 108€ (Stressinpoisto ja rentoutuminen/ Naistenkurssi / Chakrat)

ILMOITTAUTUMINEN:

  • Ilmoittaudu mukaan lähettämällä minulle sähköpostia: sanja.romppainen@kehraamo.fi

Kurssin aikana tavoitat minut sähköpostitse, jos jotain kysyttävää kurssin aikana herää. Senkin jälkeen tervetuloa muille tunneille. Kurssille voi osallistua mistä tahansa ja sen jälkeen Zoom-tunneille pääsee mukaan etänä. Pidän myös yksityistunteja etä- ja lähiyhteydellä. Ole rohkeasti yhteydessä.

Halutessasi voit kokeilla tuntia viimekesän verkkokurssilta ilmaiseksi! 

Tervetuloa mukaan,

 Opettajana: Sanja Romppainen (Shant Ajeet Kaur) (Kri sertifioitu kundaliinijooga opettaja, Meditative healing hoitaja, Kundaliinijoogan 2 & 3 opetustason opiskelija)

Säännölliset viikkotunnit jälleen elokuun alusta saakka Kehräämöllä & zoom verkkotilassa.

Sulje Menu