11.11.2020-11.1.2021

Kundaliinijoogan videokurssi rajattomalla käytöllä, sisältäen 5 x 1h vaihtelevaa harjoitusta.

KUNDALIINIJOOGAA VERKOSSA

 Tein viime kesän aikana videotallenteet oman kotiharjoittelun tueksi. Näin kaamoksen alkaessa, päätin avata kurssille osallistumisen uudelleen. Päivien pienentyessä voi olla haasteellista lähteä liikkeelle kotoa, joten näitä harjoituksia voit toistaa niin usein kuin haluat ja haluamaasi aikaan. Toivon mukaan kotiharjoittelu auttaa pitämään yllä joogaharjoitusta ja kannustaa jatkamaan myös kontakti- ja etäyhteystunneilla käyntiä. Jooga on auttanut itseäni pysymään tasapainoisempana kaamosaikaan, ja jossain vaiheessa huomasin, ettei vuodenaikojen vaihtelu ja ilmasto enää vaikuttanut omaan mielialaan juuri ollenkaan. Valon määrän vähentyminen vaikuttaa jaksamiseen, mutta onneksi joogan avulla voi kasvattaa sisäistä valoa. Rantaloman tunnelman tuoman valoisan olon voi siis löytää itsestään sisältään!   

 Kurssi sisältää 5 kundaliinijoogan videotallennetta (samat harjoitukset kuin kesällä). Videot ovat n. 1 h mittaisia, ja sisältävät vaihtelevia kundaliinijoogan kriya harjoituksia. Jokaisella tunnilla tehdään meditaatio- ja pranayama eli hengitysharjoitus sekä ohjattu loppurentoutus.  

  • Vatsan- ja suoliston hoito 
  • Vastustuskyky 
  • Lantion tasapaino 
  • Aura ja sydänchakra 
  • Energiaa kohottava harjoitussarja 

 Näiden videoiden avulla sinun on helppo pitää yllä säännöllistä harjoittelua ja sen myötä rakentuvaa parempaa tasapainoa arjessa. Videoita voit katsoa missä tahansa nettiyhteyden päästä ja toistaa halutessasi niin monta kertaa kuin haluat! Kannustan sinua toistamaan samaa harjoitusta useamman kerran niin sen tuomat vahvistavat ja tasapainottavat vaikutukset pääsevät paremmin avautumaan. Videot ovat saatavilla ajalla: 11.11.2020-11.1.2021 reilun 8 viikon ajan. Voit ilmoittautua mukaan jo nyt, tai, missä vaiheessa tahansa tuolla aikavälillä.

  • Hinta kaikille videoille 75 € (ilmoittauduit mukaan milloin tahansa) jos maksukykysi on alentunut koronan vuoksi tai olet opiskelija/työtön/ eläkeläinen/sairaus- tai äitiyslomalainen saat videot hintaan 60 €.  

 Idea tähän syntyi viime kesänä halusta palvella paremmin, erityisesti teitä, jotka ovat käyneet tunneilla ja sitoutuneet jo omaan harjoitukseen – jotta harjoittelu voisi jatkua säännöllisenä. Samalla haluan innostaa myös muita kundaliinijoogaharjoitusten pariin! Matalan kynnyksen kokeilulla sillä voit rauhassa kotona tunnustella olisiko tämä sinulle sopiva joogamuoto. Kurssi ei vaadi aiempaa kokemusta tai osaamista joogasta. Tervetuloa mukaan kaikki uudet- ja konkarijoogit & -joginit! 

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä minulle sähköpostia: sanja.romppainen@kehraamo.fi

ja käy ostamassa videokurssi täältä: Kundaliinijoogan verkkokurssi talvi 2020 

Kurssin aikana tavoitat minut sähköpostitse, jos jotain kysyttävää kurssin aikana herää. Senkin jälkeen tervetuloa muille tunneille. Kurssille voi osallistua mistä tahansa ja sen jälkeen Zoom tunneille pääsee mukaan etänä, ja on mahdollisuus myös järjestää yksityistunteja etäyhteydellä. Ole rohkeasti yhteydessä, jos koet, että tätä haluat kokeilla! 


Parhaiten pysyt mukana  muista tulevista tunneistani (live/ etäyhteys) Jooga- ja hyvinvointila Kehräämöllä (Finlaysoninkuja 9, 33210 Tampere) seuraamalla tapahtumaa “Kundaliinijoogaa Kehräämöllä / Etänä” 

tai seuraamalla omia sivujani: Kundaliinijoogashant

 Säännölliset viikkotunnit: 

Tiistatsin klo 18.00-19.30 

Sunnuntaisin klo 17.00-18.30 

(15.11 su tunti poikkeuksellisesti 17.30-19.00) 

Varaa tunti Jooga- ja hyvinvointila Kehräämön ajanvarausjärjestelmästä: 

https://www.varaaheti.fi/hyvinvointilakehraamo/fi


Tervetuloa mukaan,

Opettajana: Sanja Romppainen (Shant Ajeet Kaur) (Kri sertifioitu kundaliinijooga opettaja, Meditative healing hoitaja)
Yksilöhoidot: Äänimaljahoito & Meditative healing
Sanjan omat nettisivut
Sulje Menu