Kehräämöllä & zoomissa
Perjantaisin 20.8.-10.12.
klo 17:00-18:30

Teematunnit tukevat joogaharjoittelun aloittamista ja syventämistä tunti kerrallaan.

Mitä kurssi sisältää?

Näillä tunneilla harjoituksissa lähdetään hitaasti liikkeelle, perehtyen erilaisiin kundaliinijoogan aihealueisiin. Teematunnit tukevat joogaharjoittelun aloittamista ja syventämistä tunti kerrallaan. Syvennymme aiheisiin, mitä jooga on, miksi harjoittaa joogaa, mitä on kundaliinijooga, istuma-asennot, asanat, bandhat, pranayamat, mudrat, dhristit, chakrat, energiakanavat ja meditaatio. Teemme helppoja harjoituksia, joiden yhteydessä testaamme eri teemoja käytännössä. Syyslukukuukauden ajan voit keskityttyä luomaan vahvan perustan joogan harjoittamiselle ja hyvinvoinnin lisäämiselle. Kurssille voit tulla lisäämään tietoa, jos jokin aihealue on jäänyt epäselväksi.  

“Lempeä alku kundaliinijoogaan” tunnit sopivat sinulle, kun kaipaat pidempi jaksoista aloituskurssia rauhallisella otteella tai kun tarvitset kertaamista kundaliinijoogaan liittyvistä perusasioista.

 

Mitä kundaliinijooga on?

Kundaliinijooga on monipuolinen joogaharjoitus, jossa käytetään erilaisia tekniikoita kehon ja mielen paremman tasapainon saavuttamiseksi. Tunti koostuu fyysisestä asana harjoituksesta, vaihtelevista hengitysharjoituksista ja meditaatiosta sekä loppurentoutuksesta. Tunneilla käytetään mantroja eli äänen värähtelyä sekä mudria, tiettyjä käsien asentoja, sekä bandhoja eli kehon lukkoja, kehon ja mielen tasapainottamiseksi. Kundaliinijoogassa on useita erilaisia tekniikoita, mutta mitään ei kuitenkaan tarvitse osata etukäteen, jokainen tunnille osallistuja oppii asiat omassa tahdissaan. Osaamisesta huolimatta harjoitus on voimakkaasti kehoa tasapainottava ja puhdistava sekä rentouttava. Harjoitukset auttavat hermostoa rentoutumaan ja vahvistumaan, sisäelimet saavat hyvää hoitoa ja aineenvaihdunta tehostuu, fyysinen keho vahvistuu sekä mieli virkistyy. Jokainen tunti on aina erilainen kokonaisuus.

 

Miten pääsen kurssille mukaan?

Voit osallistua vain osaan tunneista tai vain kaikkiin, kaikilla kehräämön korteilla ja useimmilla maksutavoilla. Tunnit ovat Kehräämön hinnaston mukaiset. Tunneille voit osallistua Jooga- ja hyvinvointila Kehräämöllä, sekä etäyhteyden välityksellä zoomissa. Tunnit ovat molemmissa tiloissa saman hintaiset.

Halutessasi varmistaa paikkasi koko syyslukukauden tunneille, voit ostaa ja varata tuntipaikkasi etukäteen. Koko syyslukukauden maksu:  19x osallistumiskertaa 190€/ 170€*ALE (opisk., tyött., eläk., sairasl., äitiysl.). Osta koko kurssi kerralla täältä. Lisäksi lähetä tieto ilmoittautumisestasi sähköpostitse: sanja.romppainen@kehraamo.fi 

Ilmoittaudu “Lempeä alku kundaliinijoogaan” viikkotunneille mukaan ajanvarausjärjestelmässämme. Tunnin voi maksaa aina saapuessasi Kehräämölle, tai etukäteen verkkokaupassamme.

Lisätiedot ja kysymykset: sanja.romppainen@kehraamo.fi


Tervetuloa mukaan,

Opettajana: Sanja Romppainen (Shant Ajeet Kaur)

Sulje Menu