Kehräämöllä & zoomissa
tiistaisin 17.8.-21.12.
klo 17:00-18:30

Teematunnit tukevat joogaharjoittelun syventämistä tunti kerrallaan. Tunneilla keskitytään tasapainottamaan 10 kehoa.

Mitä kurssi sisältää?

Näillä tunneilla lähdetään syventämään joogaharjoitusta pidemmillä meditaatioilla keskittyen ihmisolemuksen 10- kehon olemukseen. Kundaliinijooga filosofia näkee ihmisen laajempana kokonaisuutena kuin vain sielun, mielen ja kehontasolla. Tähän koko kokonaisuuteen vaikuttaa 10- eritasoista hienovaraista ulottuvuutta, joiden kokoonpano vaihtelee jokaisella yksilöllä. Kaikki omaavat nämä kehot, mutta niiden voimakkuudet vaihtelevat yksilöittäin. Kymmenenkehon kokonaisuus rakentuu astrologiasta ja numerologiasta, ja ilmentyy ihmisolemukseen monella tapaa.

Tunneilla tehdään aina kundaliinijoogan perusharjoitus, sisältäen pranayamaa, lämmittelyt, kriyajoogan, rentoutuksen sekä meditaation. Pääasiassa tuntien meditaatiot keskittyvät tasapainottamaan 10- kehon erilaisia ulottuvuuksia. Tuntien aikana opit, mitä näiden kehojen erityispiirteet ovat ja miten niitä voi tasapainottaa. Lisäksi tunneilla opit tunnistamaan oman kokonaisuutesi kannalta olennaisimmat kehotyypit. 

“Tunti sopii sinulle erityisen hyvin, jos haluat oppia syvemmin integroimaan ja tasapainottamaan olemustasi. Tunnit ovat silti helpohkoja ja voit tulla rohkeasti mukaan, vaikka et olisi koskaan ollut kundaliinijooga tunnilla. Tunnilla ohjeistetaan aina alkuun, ja jokainen voi tehdä harjoitustaan siitä kohtaa missä itse on. Ei tarvitse olla valmiiksi notkea ja joustava eikä tietää yhtään, mitään edes joogasta. Kundaliinijoogaharjoitusten vahva energia antaa jokaiselle sen mitä sillä hetkellä tarvitaan. “

 

Mitä kundaliinijooga on?

Kundaliinijooga on monipuolinen joogaharjoitus, jossa käytetään erilaisia tekniikoita kehon ja mielen paremman tasapainon saavuttamiseksi. Tunti koostuu fyysisestä asana harjoituksesta, vaihtelevista hengitysharjoituksista ja meditaatiosta sekä loppurentoutuksesta. Tunneilla käytetään mantroja eli äänen värähtelyä sekä mudria, tiettyjä käsien asentoja, sekä bandhoja eli kehon lukkoja, kehon ja mielen tasapainottamiseksi. Kundaliinijoogassa on useita erilaisia tekniikoita, mutta mitään ei kuitenkaan tarvitse osata etukäteen, jokainen tunnille osallistuja oppii asiat omassa tahdissaan. Osaamisesta huolimatta harjoitus on voimakkaasti kehoa tasapainottava ja puhdistava sekä rentouttava. Harjoitukset auttavat hermostoa rentoutumaan ja vahvistumaan, sisäelimet saavat hyvää hoitoa ja aineenvaihdunta tehostuu, fyysinen keho vahvistuu sekä mieli virkistyy. Jokainen tunti on aina erilainen kokonaisuus.

 

Miten pääsen kurssille mukaan?

Voit osallistua vain osaan tunneista tai vain kaikkiin, kaikilla kehräämön korteilla ja useimmilla maksutavoilla. Tunnit ovat Kehräämön hinnaston mukaiset. Tunneille voit osallistua Jooga- ja hyvinvointila Kehräämöllä, sekä etäyhteyden välityksellä zoomissa. Tunnit ovat molemmissa tiloissa saman hintaiset.

Halutessasi varmistaa paikkasi koko syyslukukauden tunneille, voit ostaa ja varata tuntipaikkasi etukäteen. Koko syyslukukauden maksu:  19x osallistumiskertaa 190€/ 170€*ALE (opisk., tyött., eläk., sairasl., äitiysl.). Osta koko kurssi kerralla täältä. Lisäksi lähetä tieto ilmoittautumisestasi sähköpostitse: sanja.romppainen@kehraamo.fi 

Ilmoittaudu viikkotunneille mukaan ajanvarausjärjestelmässämme. Tunnin voi maksaa aina saapuessasi Kehräämölle, tai etukäteen verkkokaupassamme.

Lisätiedot ja kysymykset: sanja.romppainen@kehraamo.fi

 

Tervetuloa mukaan,

Opettajana: Sanja Romppainen (Shant Ajeet Kaur)

Sulje Menu