Kundalinijoogan tutustumisviikonloppu
torniossa (meri-lappi) la-su 29.-30.6.

Tervetuloa tutustumaan kundaliinijoogan perusteisiin, oppimaan, jakamaan ja nauttimaan kesäisestä viikonlopusta!

Tervetuloa tutustumaan kundaliinijoogan perusteisiin Tornioon, Meri-Lappin alueelle. Viikonlopun aikana pääset kokeilemaan kundaliinijoogaa joogatuntien ja lyhyiden luentojen muodossa. Opit lyhyitä harjoituksia, joita voit toteuttaa viikonlopun jälkeen kotona, sekä opit hieman siitä mitä jooga on, mitä jooga tunneilla tehdään sekä, mitä jooga voi sinulle tuoda. Syvennymme aiheeseen vanhassa täysin remontoidussa idyllisessä kyläkoulussa, joka sijaitsee Torniojoen läheisyydessä.

Viikonloppu on suunnattu pääasiassa kundaliinijoogaan tutustujille tai vasta-alkajille, siitä huolimatta jo kokeneemmatkin joogaajat ovat tervetulleita mukaan tekemään harjoituksia ja keskustelemaan sekä oppimaan joogasta. Jooga sopii kaikille ikään tai kyvykkyytteen riippumatta, mielenkiinto ja halu olla aiheen parissa riittää. Ainoastaan raskaana ollessa kundaliinijoogaa ei suositella. Jos epäilet omaa soveltuvuutta kurssille, ota rohkeasti yhteyttä niin selvitetään tilanne yhdessä. (sanja.romppainen@varuna.fi)

Kundaliinijooga on monipuolinen joogamuoto, jonka avulla voimme vahvistaa, tasapainottaa ja rentouttaa kehoa sekä mieltä. Joogan avulla voimme lisätä hyvinvointia arjessa sekä löytää parempaa tasapainoa, jotta voimme elää terveempää elämää ja olla elinvoimaisempia.

Paikka sijaitsee Torniojoen läheisyydessä, lähellä Tornion keskustaa, kuitenkin rauhallisella sijainnilla. Tilassa on myös mahdollista majoittua (majoituspaikkoja on rajallisesti). Majoittuminen on pääsääntöisesti patjoilla luokkatilassa. Jos kaipaat yksityisyyttä tilasta löytyy makuuhuoneita 3 kappaletta, joihin mahtuu majoittumaan 1-2 hlö tarpeen mukaan. Paikalle on mahdollista saapua jo perjantai iltana. Tarkemmat tiedot sijainnista ja majoittautumiskustannuksista saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Ohjaajana toimii Sanja Romppainen. Olen alunperin kotoisin Meri-Lapista Simon kunnasta ja päädyin joogan pariin oman kehon haasteiden myötä. Jooga auttoi minua löytämään elämään enemmän rauhoittumista ja rentoutumista, hyväksyntää ja myötätuntoa sekä erilaisia keinoja oman terveyden ylläpitämiseksi. Olen opiskellut kundaliinijoogan 1 tason ohjaajaksi ja olen opettanut kaksi vuotta joogaa säännöllisesti Tampereen alueella. Nyt pyöritän osuuskunnan jäsenenä uutta jooga- ja hyvinvointila Kehräämöä Tampereen seudulla. Tänä vuonna aloitan jatkokouluttautumisen kundaliinijoogaopettaja koulutuksen 2 tasolle.

Meri-Lapin kundaliinijooga viikonloppu:
lauantai 29.6- sunnuntai 30.6.2019

Voit halutessasi osallistua yhtenä tai kahtena päivänä.

Kurssin hinta, lisätiedot ja ilmoittautuminen 17.6.2019 mennessä: sanja.romppainen@varuna.fi

Ilmoita samalla osallistutko molempina päivinä ja tarvitko mahdollisuuden majoittua ja saavutko jo perjantai-iltana. Ilmoittautumisen myötä saat tarkemmat tiedot maksamista ja kurssille osallistumista varten.

OHJELMA:

LAUANTAI:

klo 9.00-9.30. Aloitus, infoluento
klo 9.45-11.15 Aamujooga
klo 11.15-12.30 Lounastauko (omat eväät)
klo 12.30-13.30 Kundaliinijoogan luento
klo 13.30-14.30 Lyhyt jooga ja meditaatio
klo 14.30 Ensimäisen päivän lopetus

SUNNUNTAI:

klo 9.00-9.30. Aloitus, luento
klo 9.45-11.15 Aamujooga
klo 11.15-12.30 Lounastauko (omat eväät)
klo 12.30-13.30 Kundaliinijoogan luento
klo 13.30-14.30 Lyhyt jooga ja meditaatio, kurssin lopetus
klo 14.30 Kotiin lähtö

Tervetuloa tutustumaan kundaliinijoogaan!

Sulje Menu