tiistaina 16.8. KLO 18-20.30 KEHRÄÄMÖLLÄ

Näkyväksi tuleminen aitona, omana itsenään on jokaisen ihmisen syvimpiä perustarpeita. Piirityöskentely ja miesten illat kokonaisuudessaan mahdollistavat tämän.

 

Vuoden verran Kehräämöllä pyörinyt Miesten piiri muuttaa nyt nimensä Miesten illaksi!

Nimen muutos siksi, että sisältöä muutetaan jonkin verran. Jokaiseen iltaan otetaan mukaan 15-30 minuutin mittainen, vaihtuva harjoitus, joka sisältää esimerkiksi meditaatiota, tietoista liikettä, aistimista tai yhteyden luomista toisiin. Illalle tulee myös pituutta lisää 15 minuuttia.

Lisäksi tuttuun tapaan annamme reilusti aikaa piirityöskentelylle. Piirissä jokaisella on vuorollaan tilaa ilmaista itseään, tulla nähdyksi ja kuulluksi sellaisena kuin on. Yksi puhuu kerrallaan, muut kuuntelevat ja todistavat. Saa puhua mistä vain haluaa, paljon tai vähän, nopeasti tai hitaasti, sujuvasti tai kangerrellen. Saa olla välillä hiljaa, miettiä ja tuntea rauhassa. Saa näyttää tunteitaan, ilmehtiä, elehtiä, itkeä ja nauraa. Mutta ei ole pakko.

Syksyn mittaan profiloimme osan illoista jonkin teeman alle, jolloin alkuharjoitus ja jakopiiri suuntautuu nimenomaan kyseisen teeman käsittelyyn. Teemoja ovat esimerkiksi seksuaalisuus, tunteiden ilmaisu, häpeä sekä miehen feminiininen puoli.

Haluamme vahvistaa miesten välistä veljeyttä, joka perustuu avoimuuteen, rehellisyyteen ja hyväksyntään. Laajennamme tapaamisissamme miehen mallia sellaiseksi, että kaikki meistä kokevat sopivansa tähän maailmaan ilman, että itseään tarvitsee muokata ja rajoittaa.

Tässä viime kauden miesten piirii osallistuneen palaute:

“Sydäntä avaava ilta upeiden miesten ympäröimänä! Itselläni on yleensä ollut vaikeaa löytää yhteyttä muihin miehiin, mutta tämä ilta toimi korjaavana kokemuksena siihen. Markus loi rennon ja turvallisen ympäristön, johon oli helppo saapua ja sallia itsensä tulla nähdyksi sellaisena kuin sinä hetkenä olin.”

Piiri alkaa klo 19.00, sisään pääsee klo 18.45 alkaen.

Oviraha on 10-15e varallisuutesi mukaan. Voit osallistua mihin tahansa yksittäiseen miesten iltaan, sitoutumisodotusta koko syksyksi ei ole. Jos kuitenkin haluat sitoutua osallistumaan kaikkiin syksyn piireihin, joita on yhteensä yhdeksän, voit maksaa edullisemman ovirahan ensimmäisen tapaamisen päätteeksi: (79e – 99e).

Ilmoittaudu mukaan etukäteen Kehräämön varausjärjestelmässä: https://www.varaaheti.fi/hyvinvointilakehraamo/fi

Piirin fasilitoijana toimii Markus Savander, psykologi, mindfulnessohjaaja ja Tantric Life Coach

Lisää tietoa Markuksesta täällä: https://www.kehraamo.fi/opettajat/markus/

Sulje Menu