MIESTEN ILTA KEHRÄÄMÖLLÄ

Terve mieheen!
Kehräämön miesten ilta aloittaa kolmannen vuotensa 16.8. klo 18-20.30! Siitä jatketaan tuttuun tapaan joka toinen viikko aina 13.12. asti.

Jokainen ilta alkaa 15-30 minuutin harjoituksella, joka sisältää esimerkiksi meditaatiota, tietoista liikettä tai yhteyden luomista toisiin. Illalle tulee myös pituutta lisää 15 minuuttia viime kevääseen verrattuna.
Lisäksi annamme reilusti aikaa piirityöskentelylle. Piirissä jokaisella on vuorollaan tilaa ilmaista itseään, tulla nähdyksi ja kuulluksi sellaisena kuin on. Yksi puhuu kerrallaan, muut kuuntelevat ja todistavat. Saa puhua mistä vain haluaa, paljon tai vähän, nopeasti tai hitaasti, sujuvasti tai kangerrellen. Saa olla välillä hiljaa, miettiä ja tuntea rauhassa. Saa näyttää tunteitaan, ilmehtiä, elehtiä, itkeä ja nauraa tai vaikka huutaa. Mutta ei ole pakko.
Näkyväksi tuleminen aitona, omana itsenään on jokaisen ihmisen syvimpiä perustarpeita. Piirityöskentely ja miesten illat kokonaisuudessaan mahdollistavat nimenomaan tämän tarpeen tyydyttymistä.
Haluamme vahvistaa miesten välistä veljeyttä, joka perustuu avoimuuteen, rehellisyyteen ja hyväksyntään. Laajennamme tapaamisissamme miehen mallia sellaiseksi, että kaikki meistä kokevat sopivansa tähän maailmaan ilman, että itseään tarvitsee muokata ja rajoittaa.
Voit osallistua mihin tahansa yksittäiseen miesten iltaan, sitoutumisodotusta koko syksyksi ei ole. Voit tulla vaikka kesken kauden kokeilemaan yksittäiseksi kerraksi, jos muiden miesten kanssa kokoontuminen kiinnostaa.
Tässä miesten piiriin osallistuneen palaute:
“Sydäntä avaava ilta upeiden miesten ympäröimänä! Itselläni on yleensä ollut vaikeaa löytää yhteyttä muihin miehiin, mutta tämä ilta toimi korjaavana kokemuksena siihen. Markus loi rennon ja turvallisen ympäristön, johon oli helppo saapua ja sallia itsensä tulla nähdyksi sellaisena kuin sinä hetkenä olin.”
Miesten ilta alkaa klo 18.00, sisään pääsee klo 17.45 alkaen. Oviraha on 12-17e varallisuutesi mukaan.
Jos haluat sitoutua osallistumaan kaikkiin syksyn piireihin, joita on yhteensä yhdeksän, voit maksaa edullisemman ovirahan ensimmäisen tapaamisen päätteeksi: 85e-130e.

HUOMAA myös pidempi miehille suunnattu työpaja 24.9. klo 12-18! Tästä tulee tietoa hiukan myöhemmin lisää.
Ilmoittaudu aina mukaan etukäteen Kehräämön varausjärjestelmässä: https://www.varaaheti.fi/hyvinvointilakehraamo/fi

Piirin fasilitoijana toimii Markus Savander, psykologi ja Tantric Life Coach Lisää tietoa Markuksesta täällä: https://www.kehraamo.fi/opettajat/markus/

Tervetuloa mies, juuri sellaisena kuin olet!

Sulje Menu