Sunnuntaina 16.2.2020
klo 16:30-18:30

Laulu on luultavasti ollut kaikkein vanhin keino ilmaista musiikin kautta tunteita ja tarinoita. Sanattoman laulun on arveltu muotoutuneen osaksi ihmislajin kommunikointia 1,5 miljoonaa vuotta. Laulamisen kauneuden ja mystisyyden voi meistä jokainen löytää.

Suosittu Muinaiset äänet- työpaja jatkuu 2020! Tässä laulutyöpajassa käymme läpi lauluasentoa, hengitystekniikkaa ja teemme lämmitteleviä äänenavausharjoituksia. Tunnustelemme miten oma keho toimii, mitkä ovat lauluinstrumenttimme eri osa-alueet ja tutustumme kehoresonanssiin. Jaamme myös keskenämme pitäen tilaa toisillemme, kuuntelemme ja tulemme kuulluiksi. Yhteislaulu on syvää kommunikointia. Lähdemme improvisoimaan, leikkimään ja liikkumaan sekä maalailemaan yhdessä äänimaisemaa ryhmässä. Kun luomme yhdessä turvallisen ja sallivan tilan, voivat äänemme myös vapautua.

Varaa oma paikkasi vaskilintumusic@gmail.com!

”Vaskilintu eli Magdalena Mölsä aloitti musiikillisen polkunsa Kansallisoopperassa lapsena. Hän kiinnostui uudelleen musiikista, äänenkäytön parantavista ja terapeuttisista vaikutuksista vuonna 2017 lähtiessään Etelä-Amerikkaan missä tutustui erilaisiin seremoniallisiin parannuslauluihin ja musiikin tajunnantiloihin vaikuttavaan väkevään voimaan. Häntä inspiroi yleismaailmalliset sieluun kurottavat muinaiset alkukantaiset äänimaisemat. Hän tekee musiikkia Vaskilintu nimellä, on mukana LOVI ritual duossa Mikko Heikinpojan kanssa ja tekee äänirentoutuksia Myötävärähtely kollektiivissa”


In the “Ancient Sounds” workshop we do breathing and voice exercises that are meant to help you to land to your body and your sound, to let go of tension and to prepare you to intuitive singing. We do different improvisations, voiceplay with pairs and in group and end the journey in a place of vocal liberation and sense of connection.

Sopii kaikille tasoille!lle, jotka joutuvat käyttämään ääntä työssään tai vapaa-ajalla, tai ovat kiinnostuneita oman äänenkäytön mahdollisuuksista

 

Missä:

Kehräämö, Finlaysoninkuja 9
33210 Tampere
Aika: Sunnuntai 16.2.2020 klo 16.30-18.30
Kesto: 2h
Ilmoittautuminen: vaskilintumusic@gmail.com tai yksityisviestillä
Hinta: 40e. Tarjous: tuo kaksi kaveria ja saatte alennetun lipun 30e/henkilö.

*** 

Sulje Menu