1.5.2021-31.8.2021

Kundaliinijoogan videokurssi: stressinpoisto & rentoutuminen rajattomalla käytöllä, sisältäen 5 x 1h vaihtelevaa harjoitusta. Joogaa sinulle kun sinulle parhaiten sopii! Kurssilla keskitytään stressinpoistoon ja rentoutumista tehostaviin harjoituksiin.

KUNDALIINIJOOGAA VERKOSSA: stressinpoisto & rentoutuminen

Kyky rentoutua ja päästää irti stessistä on olennaisen tärkeää terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Olemme valitettavan pitkään eläneet ison muutoksen ja paineen alla, jonka vuoksi haluan jakaa kundaliinijoogan tekniikoita helpommin saataville. Tällä kurssilla tehdään vaihtelevia harjoituksia kehollisen stressin poistamiseksi sekä opetellaan erilaisia hengitystekniikoita kehon ja mielen rauhoittamiseksi. Kurssilla keskitytään erityisesti hengitysharjoituksiin, joiden avulla kehon stressitasoja saa hyvin nopeasti laskettua. Kurssi on helpohko, ja voit tulla mukaan vaikka vasta kokeilisit kundaliinijoogaa ensimmäistä kertaa. Haastettakin harjoituksista löytyy, joten pidempään joogannut saa varmasti myös kurssista itselleen.  Aloittelijana voit rauhassa kotona tunnustella olisiko tämä sinulle sopiva joogamuoto. Kurssi ei vaadi aiempaa kokemusta tai osaamista joogasta. Tervetuloa mukaan kaikki uudet- ja konkarijoogit & -joginit! 

Kurssi sisältää 5 kundaliinijoogan videotallennetta. Videot ovat n. 1 h mittaisia, ja sisältävät vaihtelevia kundaliinijoogan kriya harjoituksia. Jokaisella tunnilla tehdään pranayama eli hengitysharjoitus ja meditaatio sekä ohjattu loppurentoutus.  

 • Vatsan- ja suoliston hoito 
 • Vastustuskyky 
 • Lantion tasapaino 
 • Aura ja sydänchakra 
 • Energiaa kohottava harjoitussarja 

Näiden videoiden avulla sinun on helppo pitää yllä säännöllistä harjoittelua ja sen myötä rakentuvaa parempaa tasapainoa arjessa. Videoita voit katsoa missä tahansa nettiyhteyden päästä ja toistaa halutessasi niin monta kertaa kuin haluat! Kannustan sinua toistamaan samaa harjoitusta useamman kerran niin sen tuomat vahvistavat ja tasapainottavat vaikutukset pääsevät paremmin avautumaan. Videot ovat saatavilla ajalla: 11.11.2020-11.1.2021 reilun 8 viikon ajan. Voit ilmoittautua mukaan jo nyt, tai, missä vaiheessa tahansa tuolla aikavälillä.

 • Hinta kaikille videoille 75 € (ilmoittauduit mukaan milloin tahansa) jos maksukykysi on alentunut koronan vuoksi tai olet opiskelija/työtön/ eläkeläinen/sairaus- tai äitiyslomalainen saat videot hintaan 60 €.  

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä minulle sähköpostia: sanja.romppainen@kehraamo.fi

ja käy ostamassa videokurssi täältä: Kundaliinijoogan verkkokurssi talvi 2020 

Kurssin aikana tavoitat minut sähköpostitse, jos jotain kysyttävää kurssin aikana herää. Senkin jälkeen tervetuloa muille tunneille. Kurssille voi osallistua mistä tahansa ja sen jälkeen Zoom tunneille pääsee mukaan etänä, ja on mahdollisuus myös järjestää yksityistunteja etäyhteydellä. Ole rohkeasti yhteydessä, jos koet, että tätä haluat kokeilla! Tutustu täältä ohjaamini tunteihin Kehräämöllä & etänä. 

 

Parhaiten pysyt mukana  muista tulevista tunneistani (live/ etäyhteys) Jooga- ja hyvinvointila Kehräämöllä (Finlaysoninkuja 9, 33210 Tampere) seuraamalla tapahtumaa “Kundaliinijoogaa Kehräämöllä / Etänä” 

tai seuraamalla omia sivujani: Kundaliinijoogashant

 

 Säännölliset viikkotunnit: 

Sanjan ohjaamat viikottaiset tunnit Kehräämölllä

 • Kundaliinijoogaa tiistaisin klo 18.00-19.30  (myös zoom verkkotilassa)
 • Äänirentoutus tiistaisin klo 19.45-20.15
 • Kundaliinijoogaa keskiviikkoisin klo 18.00-19.30 (myös zoom verkkotilassa) (jatkuu 10.3 alkaen)
 • Kundaliinijoogaa sunnuntaisin klo 10.00-11.30 (myös zoom verkkotilassa)
 • Helppo jooga zoomissa perjantaisin klo 16.15-17.00 (huom vain zoomissa) (alkaen 12.3)
 • Tunninmittaiset ryhmä-äänirentoutukset 1-2 kertaa kuukaudessa. Lue lisää rentoutuksista.

Varaa tunti.

 

 

 

Tervetuloa mukaan,

Opettajana: Sanja Romppainen (Shant Ajeet Kaur) (Kri sertifioitu kundaliinijooga opettaja, Meditative healing hoitaja)

Yksilöhoidot: Äänimaljahoito & Meditative healing & Yksilövastaanotot

Tutustu Sanjan palveluihin paremmin: 

Nettisivut: Kundaliinijoogashant – Facebook: kundaliiniyogashant Instagram: kundaliiniyogashant

Sulje Menu