Lauantaina 15.5. klo 13-16

Tervetuloa tanssista rituaaliksi -työpajaan!
Työpaja on matka kehomme ja pyhyytemme äärelle ohjattujen harjoitusten kautta, joiden avulla luomme tilan pysähtyä sekä kuunnella sisäistä viisauttamme.
Työpajassa opit:
– Mitä on rituaali ja rituaalityöskentely
– Mikä sinua estää ottamasta tilaa ja aikaa omalle rituaalillesi
– Yksinkertaisia, joka päiväiseen arkeen sovitettavia pysähtymisharjoituksia
– Intuition ja omien tarpeiden kuunteluharjoituksia
– Kehon kanssa työskentelyä vapaan tanssin keinoin
 
TANSSISTA RITUAALIKSI
Rituaali on tietty toiminta, joka tehdään ennalta valitulla intentiolla. Tanssillinen rituaali on hyödyllinen työkalu kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, kehoyhteyden ja nautinnon tukena.
Tanssilla on todettu olevan monia terveyttä tukevia vaikutuksia.
 
Tanssirituaali on harjoitus, jonka luot itse itsellesi ja kurssin jälkeen sinulta löytyy työkalut oman rituaalisi toistamiselle missä tahansa ympäristössä.
Tanssirituaalissa pyritään keholliseen tietoisuuteen joka auttaa sinua tutustumaan paremmin omaan kehollisuuteesi ja ymmärtämään omaa luomisvoimaasi suhteessa itseesi, ympäristöösi ja koko elämääsi.
 
 
TYÖSKENTELY
Työpajassa painotetaan vapaata tanssia rituaalityöskentelyn tkena eli minkäänlaisia liikesarjoja ei opetella eikä osallistujalla tarvitse olla kokemusta tanssista. Tanssin lisäksi työpajassa opeteltavat harjoitukset ovat tuttuja joogasta, tantrasta, TRE:stä ja piirityöskentelystä.
 
TOTEUTUS
Kolmen tunnin työpaja Tampereen keskustassa Kehräämö – Jooga – & Hyvinvointilassa lauantaina 15.5 klo 13-16
Jos emme voi koronaviruspandemian johdosta toteuttaa työpajaa Kehräämöllä, se tapahtuu Zoom-ohjelman kautta etänä, jolloin voit osallistua kotoasi.
Lisätietoa tästä lähempänä tapahtumaa.
 
 
OHJAAJAT
 
Miia Rautio
Joogaohjaaja 500TTC
Tantraopiskelija / tuleva Tantric Life Coach
“Olen tehnyt matkaa kehoni liikeen kanssa nuoruudestani saakka. Jo silloin sain kokemuksen eri liikuntamuotojen vaikutuksesta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Lajien muuttuessa haastavimmiksi, huomaisin itsetuntoni ja psyykkisten valmiuksieni parantuvan sitä mukaa, kun fyysiset valmiuteni kehittyivät.
Ennen pitkää löysin joogasta ja tanssista lempeämpiä liikkumisen muotoja. Olen saanut vuosien varrella todistaa, kuinka tasavertainen ja inspiraation kautta tapahtuva yhteistyö kehoni kanssa, on avannut kokonaan uuden ulottuvuuden olemassaoloni kerroksiin ja mahdollisuuksiin toimia tietoisena luojana omassa elämässäni.
Toimin joogaohjaajana Kehräämöllä ja valmistun ensi keväänä tantraohjaajaksi ja tantriseksi elämäntapavalmentajaksi.
Minua inspiroi ihmiskokemuksen, liikeen, kehon ja niissä piilevien mahdollisuuksien tutkiminen, tantrinen polku, kasvilääkintä, feminiinisyyden voimaantuminen ja rituaalityöskentely.”
 
 
Elsimaria Kalliosalo
Joogaohjaaja, tapahtumatuottaja ja tanssija
“Intohimoni on yhteisöllisyyttä ja riemua ilmentävät tapahtumatuotannot, kestävä voimaantuminen, vapaa esittävä taide, vapaa tanssi sekä henkinen kasvu.
Joogaohjaajan koulutuksen sain Intiassa vuonna 2016. Tällä hetkellä eniten kiinnostaa radikaali nautinto, luontomystiikka, vapaan liikkeen ohjaaminen ja ilmentäminen sekä olemassaolon ihmettely ja fiilistely kokonaisvaltaisesti.
Ohjatessani sekoitan mielelläni eri koulukuntien ja taiteiden tyylejä sekä pyrin pitämään virtauksen vapaana niin liikkeessä kuin ohjaamisessani. Kannustan ja ohjaan sisäisen äänen ja voiman löytämiseen sekä kuunteluun. Suurin opettajamme löytyy sisimmästämme: ohjaamieni harjoituksien kautta löydät gurun sisältäsi. “
 
Hinta 70€ sisältäen ALV.
EARLY BIRD 1.5 asti 50€ sis. ALV
Tule ystävän kanssa tarjous:
2 lipun paketti 95€ sis. ALV
Lipun työpajaan voit varata Kehräämön verkkokaupasta
https://www.varaaheti.fi/hyvinvointilakehraamo/fi/prepaids
 
Toteutuakseen kurssi vaatii vähintään kaksi osallistujaa.
Ostetut liput palautetaan vain jos työpaja perutaan.
 
Jatko: Tanssista rituaaliksi – seitsemän tapaamisen kurssi tulossa syksyllä 2021
Sulje Menu