seuraava ilta torstaina 18.8. KLO 18-21 KEHRÄÄMÖLLÄ

HUOM! Tantraillassa 18.8. on mukana valokuvaaja. Tulethan siis paikalle vain, jos sinulle on ok näkyä valokuvissa. Valokuvia käytetään Miia ja Markuksen tantratapahtumien markkinoinnissa ja kuvauksen pääpaino tulee olemaan ohjaajissa. Osallistujat saavat tarkistaa kaikki kuvat ennen julkaisua. Tämän tantraillan hinta on poikkeuksellisesti vain. 12e.

MITÄ TANTRAILLOISSA TEHDÄÄN?
Teemme erilaisia harjoituksia, jotka sisältävä kohtaamista, kosketusta, jakamista ja yhteyttä omaan kehoon, mieleen ja sydämeen. Harjoitusten avulla opit tuntemaan itseäsi syvemmin ja paremmin.
 
TANTRAILLOISSA HARJOTTELET JA OPIT:
– Ilmaisemaan rajojasi
– Tunnistamaan tarpeitasi
– Ottamaan vastaan ja antamaan
– Kohtaamaan toista ihmistä syvemmin
– Olemaan läsnä kokemuksillesi, olivat ne millaisia tahansa
– Vahvistamaan kehotietoisuuttasi
– Kierrättämään seksuaalienergiaa kehossasi
– Tulemaan näkyväksi muiden edessä aidommin
– Avaamaan sydäntäsi
– Ottamaan nautinnon ravitsevaksi osaksi elämääsi

Tantran harjoittaminen voi auttaa sinua henkilökohtaisessa transformaatioprosessissa. On mahdollista, että harjoitusten myötä sinusta alkavat karsiutua pois sellaiset puolet, jotka estävät sinua elämästä itsesi näköistä elämää. Sinussa on sisällä elämä ja elämänhalu: ainutkertainen, yksilöllinen potentiaali, halu ja kaipuu olla juuri SINÄ. Tuo potentiaali voi puhjeta kukkaan tantran avulla. Näin ovat omakohtaisen kokemuksen kautta havainneet ohjaajat, sekä monet muut tantrikot.
 
Voit tulla tantrailtaan yksin, ystäväsi tai kumppanisi kanssa. Teemme harjoituksia yksin, parin kanssa ja ryhmissä. Parit yleensä vaihtuvat harjoituksissa, eli nämä tantraillat eivät ole varsinaista paritantraa. Vaikka käsittelemme muiden teemojen ohessa myös seksuaalisuutta monin eri tavoin, tantrailloissa ei harrasteta seksiä.
 
Tantrailtojen vetäjinä toimivat Miia Rautio ja Markus Savander, jotka ovat molemmat opiskelleet tantraa Wild Heart Academyssa vuosina 2019-2021 ja valmistuneet Tantric Life Coacheiksi kesällä 2021.
 
TANTRAILTOJEN PÄIVÄMÄÄRÄT
syksy 2022
pe 19.8. 18-21.00 (valokuvaaja, hinta 12e)
su 4.9. 18-21.30
pe 30.9. 18-21.30
pe 21.10. 18-21.30
pe 25.11. 18-21.30
su 18.12. 12-18: Joulun tantraspesiaali!
 
LUNASTA PAIKKASI iltaan täältä >>>
https://www.varaaheti.fi/hyvinvointilakehraamo/fi
 
HUOM! Jos et pääse paikalle, muista perua osallistumisesi viimeistään 18 tuntia ennen tilaisuuden alkua. Sitä myöhemmin tehdyt peruutukset laskutamme tantraillan hinnan mukaisesti.
 
HINTA
Normaalihinta 40e
Vähävaraiset 33e
Huom! Joulun tantraspesiaali maksaa 60/50e.
Ovet avataan 15min ennen illan alkua. Tulethan paikalle hyvissä ajoin!
Varustukseksi riittää vaatteet joissa on mukava liikkua ja oma vesipullo. Huom! Huomioithan herkkäaistiset kanssatantrailijat ja tulet paikalle ilman hajusteita.
 
Lämpimästi tervetuloa
Miia & Markus
Sulje Menu