Lauantaina 7.9.* ja sunnuntaina 8.9.2019 klo 12.30-16.00

Tule hakemaan vauhtia muutokseen kurssilta, jossa selvitetään kundaliinijoogan tekniikat, taustat ja tavoitteet alusta asti. Käymme läpi kriya-harjoituksiin tavallisimmin sisältyviä asanoita, linjausta, hengitystekniikoita, meditaatiotekniikoita, mudria ja mantroja . Kerromme kundaliinijoogan perinteestä ja taustoista, ja harjoituksen vaikutuksista.

Kaipaatko elämääsi keveyttä, iloa, rentoutta ja mielenrauhaa? Joogaharrastus voi olla juuri se uusi asia, joka auttaa sinua huolehtimaan hyvinvoinnistasi ja jaksamaan alkavan syksyn sutinoissa!

Tule hakemaan vauhtia muutokseen kurssilta, jossa selvitetään kundaliinijoogan tekniikat, taustat ja tavoitteet alusta asti. Käymme läpi kriya-harjoituksiin tavallisimmin sisältyviä asanoita, linjausta, hengitystekniikoita, meditaatiotekniikoita, mudria ja mantroja . Kerromme kundaliinijoogan perinteestä ja taustoista, ja harjoituksen vaikutuksista.

Kaksipäiväisen kurssin tavoitteena on luoda vakaa perusta harjoitteluusi, jota voit jatkaa viikkotunneilla. Saat rauhassa tutustua perustekniikoihin ja kysyä kaiken, mikä mielessä liikkuu. Keho saa puhdistavan ja rentouttavan harjoituksen ja mieli tyyntyy tasapainottavissa, vahvistavissa meditaatioharjoituksissa.

Tule tutustumaan kundaliinijoogaan ja omaan syvimpään sisimpääsi, tule nauttimaan rentoudesta ja rauhasta!

Ilmoittautuminen: sähköpostilla info@kehraamo.fi 4.9. mennessä

Hinnat: 70 €/60 € (opiskelija, työtön, eläkeläinen)

Kurssi sopii sinulle, kun olet vasta miettimässä joogaharrastuksen aloittamista. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai muustakaan liikunnasta. Ei tarvitse olla valmiiksi joustava. Lisääntynyt liikkuvuus ja notkeus on usein kuukausien harjoittelun tulos. Ei tarvitse olla liikunnallinen, rauhallinen, henkinen, tai mitään muutakaan – tule sellaisena kuin olet!

Olet tervetullut myös, jos olet jonkun aikaa käynyt tunneilla, mutta haluat selkeyttää itsellesi perusasioita ja syventää näkemystäsi kundaliinijoogasta. Kurssi sopii myös sinulle, joka olet harrastanut jotakin muuta joogalajia ja haluaisit nyt kokeilla kundaliinijoogaa.

Kurssille voit tuoda oman joogamaton, tai voit lainata sen koululta. Vesipullo, muistiinpanovälineet ja pienet eväät tauolle on hyvä tuoda (tilassa ei ole jääkaappia), samoin lämmintä pitkähihaista ja villasukat rentoutusta varten.

Jos haluat jutella etukäteen ja pohtia, sopiiko harjoitus sinulle, ota yhteyttä Teijaan teija.enoranta@kehraamo.fi tai Sanjaan sanja.romppainen@kehraamo.fi.

Kundaliinijoogassa käytetään asanaharjoitusta, kehon liikkeitä ja hengitystekniikoita, mudria eli käsien vaikuttavia asentoja sekä bandhoja, energialukkoja ja mantroja, meditaatioita ja musiikkia. Harjoitukset ovat virkistäviä, rentouttavia, puhdistavia ja vahvistavia – ja tarjoavat usein syvällisiä elämyksiä. Kundaliinijooga on monipuolisten, kehoa ja mieltä voimistavien ja tasapainottavien harjoituksien aarreaitta. Kehräämön viikkotunneilla harjoitukset vaihtelevat tunnista toiseen keskittyen aina johonkin teemaan, kehon ja mielen osa-alueeseen. Kaikki harjoitukset puhdistavat kehoa, auttavat aineenvaihduntaa ja vahvistavat hermostoa. Energia lähtee liikkeelle ja pääsee korjaamaan sitä, mikä kehossa korjausta vaatii. Mieliala kohoaa ja näkökulma jokapäiväiseen olemassaolon taisteluun saattaakin muuttua!

Opettajina Teija Enoranta (Shabad Deep Kaur) ja Sanja Romppainen (Shant Ajeet Kaur)

Teija (Shabad Deep) on opiskellut kundaliinijoogaopettajaksi Yogi Bhajanin perustamassa Guru Ram Das Ashramissa New Mexicossa, USA:ssa, ja on opettanut joogaa päätoimisesti vuodesta 2010. Hän on myös Integral Yoga Hatha®-opettaja, äitiysjoogan ja terapeuttisen joogan sekä sydänjoogan opettaja. Tutustu myös Teijan suomennokseen kundaliinijoogan eettisestä perusteoksesta Japji Sahib, sekä Teijan omille nettisivuille.

 

Sanja (Shant Ajeet Kaur) on opiskellut kundaliinijoogaohjaajaksi Yogalafountainin järjestämässä koulutuksessa Suomessa (KRI -sertifioitu I tason ohjaaja, 2018). Tällä hetkellä hän opiskelee kundaliinijoogan II tason koulutuksessa. Sanjan tapa ohjata on lempeä ja rauhallinen, mutta läsnäolollaan hän kannustaa haastamaan kehoa ja mieltä. Sanja on ohjannut kundaliinijoogaa säännöllisesti Tampereella vuoden 2017 alusta lähtien.

Tutustu myös kundaliinijoogan aamusadhana -harjoitukseen!

*Alkeiskurssin lauantaiaamuna 7.9. – kuten jokaisena lauantaiaamuna – olet tervetullut vapaaehtoisvoimin ohjattuun, maksuttomaan sadhana -harjoitukseen klo 5.30-8.00. Harjoituksen jälkeen tarjolla on aamiaista, ja klo 9.30 -11.00 kerromme sadhanan taustasta, mantrameditaatioiden merkityksistä ja Japji Sahibista – joka luetaan sadhanan aluksi. Sadhana-esittelyssä tapaat jo kaikki Kehräämön kundaliinijoogaopettajat: Jagdev Kaurin (Tuija Koivunen), Shant Ajeet Kaurin (Sanja Romppainen) ja Shabad Deep Kaurin (Teija Enoranta).

Lue lisää aamusadhanasta täältä.

Sulje Menu