sunnuntaina 19.5. klo 16:45-17:45

Teemme kundaliinijoogaperinteen vahvan ryhmämeditaatio harjoituksen. Voimakkaita aikoja yhteismeditaatioille ovat täydenkuun ja uudenkuun ajankohdat, sekä 11 päivää uudenkuun jälkeen. Ryhmämeditaatio on väylä kollektiivisen tietoisuuden kohottamiseen, jos haluamme elää tietoisempaa ja tasapainoisempaa elämää tarvitsemme siihen toisiamme.

Tervetuloa kundaliinijoogan pitkään meditaatioon. Teemme 31 min mittaisen parantavan meditaation äitimaalle. Meditaatio on ilmainen, mutta energiatasapainon vuoksi voit lahjoittaa haluamasi summan Kehräämön hyväntekeväisyyskohteeseen Luonnonsuojelusäätiölle. Ennen tuntia on normaalihintainen kundaliinijoogatunti, jolloin teemme joogaharjoituksen meissä olevalle äitimaanenergialle ja luontoyhteyden vahvistamiselle.

 

Meditaatio auttaa meitä luomaan voimakkaan parantamisen energian, jonka voimme suunnata tiettyyn kohteeseen. Tässä meditaatiossa keskitymme luomaan parantavaa energiaa luonnolle ja äitimaanenergialle. Toukokuu ja kevät on siirtymää äitimaan aikakauteen ja energiaan. Täysikuu ja uusikuu ovat otollista aikaa joogaharjoitukselle ja erityisesti meditaatiolle. Niinkuin kuunkierto vaikuttaa vuorovesiin, vaikuttaa se myös meidän kehoon ja mieleen, onhan meistä suurin osa vettä. Meditointi kuun voimakkaimpia aikoina auttaa meitä löytämään paremmin tasapainon ja sisäiseen rauhan tilan.

 

Miten meditaatio voi auttaa parantamaan luontoa? Joogisesti ajatellen kaikki toiminta lähtee meistä sisäisesti. Ihmiskehon eri ulottuvuudet sisältävät myös maan eri olomuotojen piirteet, kun löydämme sisäisesti rauhaa rakkautta ja myötätuntoa itsessämme, voimme herätä huomaamaan kuinka eri keinoin voimme auttaa myös luontoa voimaan paremmin ja sen myötä muuttamalla omaa toimintaa toisenlaiseksi. Emme ehkä enää tarvitse ulkoisesta maailmasta niin paljoa koska koemme enemmän sisäistä täyttymystä meditaation tuomasta rauhasta.

 

Tervetuloa näihin Kehräämöllä järjestettäviin kuukausittain pitkiin meditaatioihin. Näiden harjoitusten tarkoituksena on kannustaa syventämään jokaisen omaa itsetutkiskelua sekä luoda mahdollisuus kohdata muita matkalla olevia, sekä ennen kaikkea yhdessä kohottaa kollektiivista tietoisuutta. Jokainen yksilö voi muuttaa maailmaa muuttamalla itseään, voimalla hyvin ja tasapainoisesti luonnon ja elämän kanssa.  

 

Ilmoittaudu tästä mukaan

 

Sulje Menu