KUNDALIINIJOOGAA KUN SINULLE PARHAITEN SOPII!
(kurssin livetallenteet rakentuvat ajalla: 9.10-6.11)

Syventävä kurssi naiseuteen kundaliinijoogan avulla.

Mitä verkkokurssi sisältää?

Tervetuloa tasapainottamaan kehoa ja mieltä kundaliinijoogaharjoitusten avulla “Voimauttavaa kundaliinijoogaa naisille” kurssille. Joogan avulla me pystymme luomaan rentoutta ja tasapainoa omaan elämäämme sekä vahvistamaan hyviä puoliamme. Kundaliinijoogaa kutsutaan tietoisuuden joogaksi, sillä tarkoitetaan omasta elämästä ja olemuksesta tietoiseksi tulemista. Kundaliinijoogaharjoitukset lisäävät läsnäolon kokemusta elämässä, jonka avulla voimme alkaa luoda omaa elämäämme tasapainoisemmaksi.

Kurssin harjoituksissa keskitytään kundaliinijoogaperinteen naisille suunnattuihin joogaharjoituksiin, meditaatioihin ja hengitysharjoituksiin. Harjoitukset vaikuttavat sisäelinten toimintaan, tasapainottavat hormonitoimintaa sekä rauhoittavat hermostoa ja mieltä. Kaikki harjoitukset ovat lempeän rauhallisia. Jokaisella tunnilla tehdään fyysinen kriyajooga harjoitus, meditaatio, pranayama eli hengitysharjoitus, sekä ohjattu loppurentoutus. Meditaatioissa keskitytään erityisesti naisille suunnattuihin meditaatioihin.

Kundaliinijoogafilosofian mukaan naisen voima on valtava, hän on Adi Shakti täysi elämää luova voima. Kurssilla perehdytään kundaliinijoogafilosofian naiseuteen liittyviin aiheisiin. Kundaliinijoogan avulla voit tasapainottaa kehoa, mieltä sekä luoda syvemmän yhteyden itseesi. Harjoitusten avulla voi löytää sisäistä rauhaa, lisätä kykyä keskittyä paremmin, oppia rentoutumaan, ja ennen kaikkea harjoitukset avaavat hengitystä sekä auttavat hallitsemaan tunnetiloja. Kundaliinijoogan avulla voit löytää syvemmän yhteyden itseesi ja naisellisuuteesi. 

Harjotuskertoja on viisi, jolloin keskitytään erilaisiin olennaisiin teemoihin naiseudessa. Tunti tukee naisen fyysisen kehon, tunteiden ja mielen tasapainottamista, mutta avaamme kurssilla myös näkökulmia naisen energeettiseen puoleen, johon liittyy intuitio, energian kannattelu, luominen ja kuun vaikutukset naiseuteen. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta sillä tunnit sopivat kaikille naisille lukuunottamatta raskaana olevia. 


Tunnit koostuvat noin 15 min mittaisesta luento-osuudesta, ja vaihtelevista joogaharjoituksista, hengitysharjoitusksista ja meditaatioista. 

 

Verkkokurssin tuntien teemat:

  • Hormonitoiminnan tasapainottaminen
  • Sisäinen kauneus
  • Rakkaus ja itsetunto
  • Tasapaino ja kuupisteet 
  • Intuitio ja sisäinen viisaus 

 

 Mitä kundaliinijooga on?

Kundaliinijooga on monipuolinen joogaharjoitus, jossa käytetään erilaisia tekniikoita kehon ja mielen paremman tasapainon saavuttamiseksi. Tunti koostuu fyysisestä asana harjoituksesta, vaihtelevista hengitysharjoituksista ja meditaatiosta sekä loppurentoutuksesta. Tunneilla käytetään mantroja eli äänen värähtelyä sekä mudria, tiettyjä käsien asentoja, sekä bandhoja eli kehon lukkoja, kehon ja mielen tasapainottamiseksi. Kundaliinijoogassa on useita erilaisia tekniikoita, mutta mitään ei kuitenkaan tarvitse osata etukäteen, jokainen tunnille osallistuja oppii asiat omassa tahdissaan. Osaamisesta huolimatta harjoitus on voimakkaasti kehoa tasapainottava ja puhdistava sekä rentouttava. Harjoitukset auttavat hermostoa rentoutumaan ja vahvistumaan, sisäelimet saavat hyvää hoitoa ja aineenvaihdunta tehostuu, fyysinen keho vahvistuu sekä mieli virkistyy. Jokainen tunti on aina erilainen kokonaisuus.

 

Oma kokemukseni ja inspiraatio

Aloitin kundaliinijoogan harrastamisen n. 27 vuotiaana, 7 vuotta sitten. Alusta saakka koin kuinka vahvasti harjoitukset tukivat naiseuttani ja avasivat laajempaa ymmärrystä naisen olemuksesta. Kundaliinijogan avulla oivalsin lisää henkistä vahvuutta naisena, löysin lisää itsevarmuutta, oivalsin kykyni luoda ympäristöjä, sain palautettua kadotetun herkkyyteni sekä pystyin kuulemaan intuitioni ääntä paremmin. Kundaliinijooga on opettanut olemaan enemmän läsnä omille tunteille, sekä lisännyt tunteiden hallintataitoja, kaikki on ohi menevää, mutta läsnäolo omille kokemuksille on tärkeää. Ennen kuin aloitin opettaja koulutuksen koin, että haluaisin opettaa erityisesti naisille ja naisille suunnattuja harjoituksia, sillä olen itse saanut niistä niin valtavan paljon. Olen pitänyt naisten kursseja vuodesta 2018 saakka.

 

Miten pääsen verkkokurssille mukaan?

  • Verkkokurssin hinta 108€/80€*ALE (opisk., tyött., eläk., sairasl., äitiysl.).
  • (Tuntien sisältö on laajempi suhteessa muihin verkkokursseihin, sen vuoksi hinta on hieman korkeampi.)
  • Osta koko kurssi kerralla täältä. Lisäksi lähetä tieto ilmoittautumisestasi sähköpostitse: sanja.romppainen@kehraamo.fi
  • Osallistuessasi verkkokursseille milloin tahansa, voit aina ottaa yhteyttä askarruttavissa asioissa yllä olevaan sähköpostiosoitteeseeni!


Tervetuloa mukaan,

Opettajana: Sanja Romppainen (Shant Ajeet Kaur)

Sulje Menu