Kehräämöllä räätälöidään palvelut sinun tarpeidesi mukaan

Tunnetaanko yrityksesi siitä, että teillä välitetään henkilöstön hyvinvoinnista? Huolehditaanko teillä yrityksen tärkeimmästä voimavarasta, henkilöstöstä?
Kehräämön ammattilaiset tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja työyhteisön hyvinvointiin, rentoutumiseen ja virkistymiseen, tai kun tarvitaan työkaluja työyhteisön toiminnan tukemiseen ja uudistamiseen. Koulutuspaketit räätälöidään yksilöllisesti vastaamaan yrityksesi tarpeita. Tarjolla on eri mittaisia kokonaisuuksia sekä lähikoulutuksina että verkkokoulutuksina.

”Päätä särkee, veri ei kierrä…”
Istumatyössä ja varsinkin etätyössä on tärkeää pitää huolta työntekijän omasta koneistosta, fysiikasta! Lyhyt, ohjattu joogatunti ja muutaman minuutin rentous työpäivän lomassa saa taas verenkierron virtaamaan ja torjuu tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja. Ajatuskin luistaa, kun energia kohoaa.

  • Rentouttavat äänimalja- ja gong-sessiot
  • Joogatunnit ja rentoutukset (30 min./45 min./60 min./75 min) ryhmille Kehräämöllä tai etätyöntekijöille Zoomissa

”Pysyvää on vain muutos…”
Kehräämön työyhteisökoulutukset auttavat tunnistamaan yrityksen voimavarat ja ottamaan ne käyttöön, sekä tukemaan yhteistä kasvua ja muutoksiin sopeutumista. Koulutukset sopivat tiimityöskentelyn tueksi, muutoksen mutkiin ja kriisien koukeroihin.

  • Työyhteisöjen muutosvalmennus
  • Kehrä – piirityöskentelyä työyhteisön vahvistamiseksi
  • Läsnäolon taito ja myötätuntoisuus työyhteisön viisastuttajina
  • Tunnetaidot ja rakentava vuorovaikutus
  • Leikkisä työyhteisö
  • Luontoyhteys ja luovuus – virkistyspäivä
  • Mielenterveyden ensiapu -koulutukset
  • Jooginen työnohjaus – joogafilosofian viisautta työyhteisön käyttöön

Kehräämön taustalla on Osuuskunta Varuna, jonka jäsenet haluavat viljellä keskuudessaan taitoja kehittyä kestäväksi työyhteisöksi. Osuuskuntamuoto yrityksessämme pitää meidät jatkuvasti nöyrinä työyhteisön taitojen opiskelijoina, ja olemme saaneet yhteisessä yrityksessä kokemuksia siitä, miten yhden jäsenen menestys kohottaa kaikkia muitakin. Kilpailu on jäänyt vanhanaikaiseksi, mutta voiko alati kilpailevan egon tunnistaa ja kääntää sen voimavaraksi? Osuuskunnan jäsenillä on kokemusta monenlaisista työyhteisöistä ja työyhteisökoulutuksista, psykologista ja luovaa asiantuntemusta, jonka tuomme teidän työpaikkanne ja tiiminne käyttöön suurella sydämellä. Kehräämön työyhteisökoulutusten punaisena sydänlankana kiemurtelevat joogisen elämäntavan eettiset periaatteet, joiden varaan myös koulutuksemme on rakennettu:

Miten toimia työyhteisön jäsenenä itseään ja muita kunnioittaen?
Miten totuudellisuus ja rehellisyys ohjaavat toimintaa ja vuorovaikutusta yhteisössä?
Osaammeko pitää huolta rajoistamme ja käyttää voimavarojamme oikein?
Uskommeko itse menestykseen, runsauteen ja täyttymykseen?
Miten päästä rauhaan itsensä ja levottoman mielensä kanssa?
Minkälaiset toimintatavat tuovat rauhaa työyhteisöön?

Mitä teidän porukassanne juhlitaan? Polttareita, synttäreitä, kissanristiäisiä, raskautta, hääpäivää, eläkkeelle jäämistä. Tuo juhlakalu rentoutumaan ja uudistumaan Kehräämölle tai tarjoa koko porukalle elämyksellinen joogatuokio, rentoutus tai äänimatka.

Yksityistunti sopii myös yhdelle henkilölle, jos haluat erityistä tukea harjoitukseen tai et halua osallistua ryhmätunneille.

Tutustu tuntivalikoimaamme ja ota yhteyttä!

Sulje Menu